Verkkokauppa  ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  Serco hiekottimet

Vilho LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin

 

SERCO VILHO LKS-K ITSELASTAAVAT LAUTASKAUHASIROTTELIJAT

Sercon Vilho LKS-K Itselastaavat Lautaskauhasirottelijat eli Itselastaavat Lautaskauhahiekottimet ovat tehokkaita ja toimintavarmoja lautaskauhasirottelijoita sepelin levitykseen kaupungeissa ja taajamissa. Tämä LKS-K -mallisarja on suunniteltu niitä käyttäjiä varten, joilla sepeli on kasalla maassa ja jotka haluavat kiinnittää lautaskauhasirottelijan myös työkoneensa taakse. Kustannustehokkaaseen liukkauden torjuntaan soveltuvat laadukkaat koneet ovat Sercon Suomessa suunnittelemia, kokoamia ja testaamia.

Sercon huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille lautaskauhasirottelijoille.

 

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Hyvin liukkauden torjuntaan ja eri tilanteisiin soveltuvia Serco Vilho LKS-K Lautaskauhasirottelijoita on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin kaikkiaan 9:ssä eri kokoluokassa. Lautaskauhasirottelijan voidaan asentaa niin perinteiseen maataloustraktoriin kuin myös kiinteistötraktoreihin ja monitoimikoneisiin.

Serco Vilho LKS-K sarjan lautaskauhasirottelija voidaan varustaa millä tahansa pikakiinnikkeellä. Yleisin pikakiinnike tälle mallisarjalle on 3-pistekiinnike, mutta kaikki kiinnikevaihtoehdot ovat saatavilla, jolloin laitteen voi asentaa myös monitoimikoneen takanostolaitteeseen. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan. 

 

Kuva 1. Vilho LKS-K itselastaava lautaskauhasirottelija asennettuna traktorin taakse.

 

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

Toiminnaltaan melko yksinkertaiset Serco Vilho LKS-K lautaskauhasirottelijat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

 

Säästää aikaa ja rahaa ja helpottaa työskentelyä

Toiminnan yksikertaisuudesta huolimatta Serco Vilho Lautaskauhasirottelijoissa on kuitenkin kaikki ne välttämättömimmät säädöt, joita tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Elektronisesti säädettävä ja hydraulisesti toimivat säädöt tapahtuvat kätevästi ohjaamosta käsin ajon aikana. Sekä levitysmäärää että – leveyttä pystytään säätämään ohjauspaneelista. Levitysleveys voidaan valita portaattomasti 1-8 metrin väliltä.

Serco Vilho LKS Lautaskauhasirottelija on säädettävyytensä ansiosta materiaalia ja aikaa säästävä valinta liukkauden torjuntaan. Ajansäästö perinteisiin telasirottelijoihin verrattuna voi olla optimimaalisessa tilanteessa jopa 75 % lautaskauhasirottelijan portaattoman levitysleveyden ansiosta. Levitettävän materiaalin säästö voi olla jopa 30 % lautaskauhasirottelijan tasaisen levitystekniikan ansiosta.

Uudempi_ohjain.PNG 

Kuva 2. Ohjauspaneeli levitysmäärän ja -leveyden säätämiseen ohjaamosta käsin.

  

Moniulotteisempi kuin kuvitellaan

Toisin kuin kuvitellaan, SERCO Vilho LKS-K Lautaskauhasirottelijalla voidaan hiekoittaa myös autojen läheisyydessä. Hiekoituskorkeutta säätämällä voidaan itse asiassa hiekoittaa jopa autojen alle. Tästä on konkreettinen apu esimerkiksi rekkapihoissa. Kun hiekoitat Vilho LKS:llä perävaunujen alle, saavat rekan vetävät takapyörätkin vetopintaa lähtiessään liikkeelle parkissa olleen perävaunun kanssa. 

Vilho LKS-K:lla on monipuolisia mahdollisuuksia myös hankalammissa hiekoituskohteissa, kuten rappusilla ja niiden läheisyydessä. Nostamalla kauhaa sopivasti, on Vilho LKS:llä mahdollista vispata hiekoitussepeliä jopa rappusille. Aikaa säästyy ja työ muuttuu mukavammaksi, kun aina ei välttämättä tarvitse jalkautua lapion kanssa hiekoittamaan rappusia tai niiden lähistöä. 

 

Varustelu

Kaikissa kokoluokissa lautaskauhasirottelijoissa on vakiona kätevä sähköhydraulinen levitysmäärän ja -leveyden säätö. Muita vakiovarusteita ovat pikakiinnikeadapteri ja suojaverkko. Lisävarusteena Serco Vilho LKS-K lautaskauhasirottelijoihin on saatavilla mm.rullautuva suojapeitto, huulilevy ja äärivalosarja.

 

Yhdessä liukkautta torjumaan!

Olemme kiinnostuneita asentamaan taloudellisia ja tehokkaita Serco Vilho LKS-K lautaskauhasirottelijoita yhä uusiin peruskoneisiin ja kiinteistötraktoreihin. Ota reippaasti yhteyttä, jos mieleesi tulee jotain kysyttävää Vilho LKS-K Itselastaavista Lautaskauhasirottelijoistamme tai niiden sopivuudesta peruskoneeseesi.  Yhteistyöllä sujuvaan liukkauden torjuntaan! 

 

Kokoluokat

SERCO Vilho 250LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603111
Serco Vilho 250LKS-K Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 2000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 350LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603112
Serco Vilho 350LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 2500kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 450LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603113
Serco Vilho 450LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 3000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 650LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603114
Serco Vilho 650LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 3500kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1000LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603115
Serco Vilho 1000LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 4500kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1250LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603116
Serco Vilho 1250LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 5000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1500LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603117
Serco Vilho 1500LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 5500kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 2000LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin 603118
Serco Vilho 2000LKS-K Itselastaava Lautaskauhasirotin taka-asennukseen kokoluokaltaan yli 6500kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote