Verkkokauppa  ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  Serco hiekottimet

Vilho LKS Lautaskauhasirotin

 

SERCO VILHO LKS LAUTASKAUHASIROTTELIJAT

Sercon Vilho LKS Lautaskauhasirottelijat ovat tehokkaita ja toimintavarmoja lautaskauhasirottelijoita sepelin levitykseen kaupungeissa ja taajamissa. Kustannustehokkaaseen liukkauden torjuntaan soveltuvat laadukkaat koneet ovat Sercon Suomessa suunnittelemia, kokoamia ja testaamia. Sercon huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille lautaskauhasirottelijoille.

 

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Hyvin liukkauden torjuntaan eri tilanteisiin soveltuvia Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijoita on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin useissa eri kokoluokissa. Lautaskauhasirottelijan voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

Serco Vilho LKS-sarjan lautaskauhasirottelija voidaan varustaa millä tahansa pikakiinnikkeellä. Pikakiinnike sisältyy aina koneen mukaan ja hintaan. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

 

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

Toiminnaltaan melko yksinkertaiset Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

Kuva 1. Vilho LKS Lautaskauhasirottelija asennettuna pikakiinnikken kanssa peruskoneeseen. Asiakkaan valitsema pikakiinnike kuuluu aina Vilho LKS Lautaskauhasirottelijan hintaan.

 

Säästää aikaa ja rahaa ja helpottaa työskentelyä

Toiminnan yksikertaisuudesta huolimatta Serco Vilho Lautaskauhasirottelijoissa on kuitenkin kaikki ne välttämättömimmät säädöt, joita tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Elektronisesti säädettävä ja hydraulisesti toimivat säädöt tapahtuvat kätevästi ohjaamosta käsin ajon aikana. Sekä levitysmäärää että – leveyttä pystytään säätämään ohjauspaneelista. Levitysleveys voidaan valita portaattomasti 1-8 metrin väliltä.

Serco Vilho LKS Lautaskauhasirottelija on säädettävyytensä ansiosta materiaalia ja aikaa säästävä valinta liukkauden torjuntaan. Ajansäästö perinteisiin telasirottelijoihin verrattuna voi olla optimimaalisessa tilanteessa jopa 75 % lautaskauhasirottelijan portaattoman levitysleveyden ansiosta. Levitettävän materiaalin säästö voi olla jopa 30 % lautaskauhasirottelijan tasaisen levitystekniikan ansiosta.

Uudempi_ohjain.PNG

Kuva 2. Ohjauspaneeli levitysmäärän ja -leveyden säätämiseen ohjaamosta käsin.

 

Moniulotteisempi kuin kuvitellaan

Toisin kuin kuvitellaan, SERCO Vilho LKS Lautaskauhasirottelijalla voidaan hiekoittaa myös autojen läheisyydessä. Hiekoituskorkeutta säätämällä voidaan itse asiassa hiekoittaa jopa autojen alle. Tästä on konkreettinen apu esimerkiksi rekkapihoissa. Kun hiekoitat Vilho LKS:llä perävaunujen alle, saavat rekan vetävät takapyörätkin vetopintaa lähtiessään liikkeelle parkissa olleen perävaunun kanssa. 

Toiset asiakkaat ovat kehuneet myös Vilho LKS:n erinomaisuutta kiinteistönhoitopuolella, kun kohteena on hankalat hiekoituskohteet, kuten rappuset. Nostamalla ja kallistamalla kauhaa sopivasti, voidaan Vilho LKS:llä vispata hiekoitussepeliä jopa rappusille. Aikaa säästyy ja työ muuttuu mukavammaksi, kun aina ei välttämättä tarvitse jalkautua lapion kanssa hiekoittamaan rappusia. 

 

Käyttäjäystävällinen varustelu

Kaikissa kokoluokissa lautaskauhasirottelijoissa on vakiona kätevä sähköhydraulinen levitysmäärän ja -leveyden säätö. Muita vakiovarusteita ovat pikakiinnikeadapteri ja suojaverkko. Lisävarusteena Serco Vilho LKS Lautaskauhasirottelijoihin on saatavilla mm.rullautuva suojapeitto, huulilevy ja äärivalosarja.

 

Yhdessä liukkautta torjumaan!

Olemme kiinnostuneita asentamaan taloudellisia ja tehokkaita Serco Vilho LKS Lautaskauhasirottelijoita yhä uusiin peruskoneisiin ja kiinteistötraktoreihin. Ota reippaasti yhteyttä, jos mieleesi tulee jotain kysyttävää Vilho LKS Lautaskauhasirottelijoistamme tai niiden sopivuudesta peruskoneeseesi.  Yhteistyöllä sujuvaan liukkauden torjuntaan!

 

 

 

Kokoluokat

SERCO Vilho 450LKS Lautaskauhasirotin 600833
Serco Vilho 450LKS Lautaskauhasirotin kokoluokaltaan 3000-4000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 650LKS Lautaskauhasirotin 603089
Serco Vilho 650LKS Lautaskauhasirotin kokoluokaltaan 4000-5000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1000LKS Lautaskauhasirotin 600832
Serco Vilho 1000LKS Lautaskauhasirotin kokoluokaltaan 5000-6000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1250LKS Lautaskauhasirotin 603105
Serco Vilho 1250LKS Lautaskauhasirotin kokoluokaltaan 6000-7000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1500LKS Lautaskauhasirotin 602421
Serco Vilho 1500LKS Lautaskauhasirotin kokoluokaltaan 7000-8000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 2000LKS Lautaskauhasirotin 601064
Serco Vilho 2000LKS Lautaskauhasirotin kokoluokaltaan 8000-9000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 3000LKS Lautaskauhasirotin 603106
Serco Vilho 3000LKS Lautaskauhasirotin kokoluokaltaan yli 9000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote