SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteet - JPT Jaskari Oy

 

Tämä sivu on laadittu, jotta sinä hyvä lukija, pääset tutustumaan siihen mitä teemme, miten, miksi ja missä. Tämän ei kuitenkaan ole tarkoitus olla kovin pitkä, jotta sinulle jää aikaa muuhunkin. Joten jos haluat tietää tai kuulla lisää, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Voit myös tulla meille vierailulle. Ota yhteyttä niin sovitaan aika. 

 

Toiminnan ydin ja palvelut

SERCO, TOP ja SKAALA ovat suomalaisia tuotemerkkejä, joiden alla valmistetaan erilaisia teiden ja kiinteistöjen kunnossapito- ja hoitolaitteita sekä projektiluonteisempia tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Valmistuksen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös kattavaa varaosa- ja huoltopalvelua sekä huoltoverkostoa valmistamiimme SERCO, TOP ja SKAALA –tuotteisiin.

 

Laatu ja jatkuva kehittyminen Sertifikaattimerkki_ISO_9001_SUOMI_värillinen_DNV_GL.jpeg

Me yhdessä asiakkaidemme kanssa arvostamme laadukkaita tuotteita ja palveluita ja siksi SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden koko valmistusprosessi suunnittelusta, osavalmistuksesta, maalauksesta ja kokoonpanosta lopputarkastukseen toimii yhden ja saman firman alla ISO 9001:2015 johtamisjärjestelmästandardin vaatimusten mukaisesti. ISO 9001:2015 standardin mukaista meille myönnettyä laatusertifikaattia haluamme pitää jatkuvasti voimassa osoittaaksemme asiakkaillemme ja sidosryhmillemme toimintamme olevan laadukasta, vastuullista ja jatkuvasti kehittyvää.

 

Omistajasta riippumatta olemme aina panostaneet jatkuvaan tuotekehitykseen yhteistyössä sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneidemme kanssa. Merkittävimpiä yhteistyökumppaneita ovat olleet viime aikoina kiinteistönhoidon traktorien valmistajat, joiden kanssa olemme mm. suunnitelleet muutamalle traktorimerkille omat lisälaitteet. Haluamme jatkossakin tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, koska näkemyksemme mukaan heillä on paras kokemus tuotteidemme käyttövaatimuksista ja –tarpeista. SERCO ja TOP –tuotteiden tarkoitus on vastata asiakkaiden todelliseen tarpeeseen ja vaatimuksiin niiden todellisissa käyttökohteissa.

 

Historia - SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteet samasta paikasta

SERCO-tuotteita on valmistettu jo yli 20 vuotta Suomessa. Niiden synnyin juuret ovat Pohjanmaalla, jossa tuotteiden valmistus on aloitettu vuonna 1994. SERCO –tuotteiden valmistus on kasvanut koko ajan ja uusia tuotteita on tullut tuotevalikoimaan.

 

TOP-tuotteiden historia juontaa juurensa vuoteen 2001, jolloin yritys aloitti työlaitteiden valmistuksen, myynnin ja markkinoinnin. Yritys laajensi toimintaansa 2007, ostamalla TOP-tuotesarjan valmistusoikeuden. Etenkin TOP-sieppariauroista ja heittolumikauhoista on muodostunut alalla jo käsite, niiden suorituskyvyn sekä kulutuskestävyyden ansiosta.

 

SERCO ja TOP tuotteiden tiet kohtasivat helmikuussa 2019, kun SERCO -tuotteita valmistava yritys JPT Jaskari Oy osti TOP-tuotteita valmistavalta yritykseltä HK-Kone Oy:ltä sen liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä TOP-tuotteiden suunnittelu, valmistus, kokoonpano, myynti ja markkinointi siirtyivät JPT Jaskari Oy:lle SERCO -tuotteiden rinnalle. Liiketoimintakauppa oli merkittävä osa JPT Jaskari Oy:n strategiaa, jolla JPT Jaskari Oy:stä on tarkoitus kasvattaa yksi johtavista kiinteistöhoitopuolen työlaitevalmistajista Pohjois-Euroopassa. Uskomme asiakkaidemme sekä sidosryhmiemme jatkossa hyötyvän merkittävästi tästä liiketoimintakaupasta. HK-Kone Oy:ltä siirtyneet TOP -tuotteet täydentävät merkittävästi JPT Jaskari Oy:n tuotetarjontaa kiinteistöhoitopuolella. Päällekkäisiä tuotteita ei juurikaan ole. 

 

SKAALA -tuotteet ja -tuotemerkki ovat uusimpia kattavassa tuotevalikoimassamme. SKAALA -tuotteita valmisti aiemmin Reko Tuote Oy, jonka kanssa kesällä 2019 tehdyn liiketoimintakaupan myötä SKAALA -aurojen suunnittelu, valmistus ja myynti sekä SKAALA -tuotemerkki siirtyivät JPT Jaskari Oy:lle. Tämä liiketoimintakauppa vahvisti meidän strategiaa entisestään. Nyt voimme sanoa pystyvämme palvelemaan aurakaupassa ihan kaikkia asiakkaita pienistä kiinteistönhoitotraktoreista isoihin traktoreihin ja pyöräkuormaajiin. 

 

Markkina-/toiminta-alue

Sekä SERCO, TOP että SKAALA -tuotteiden myynti on aloitettu Suomesta. Vielä edelleenkin suurin tuotteidemme markkina-alue on Suomi, mutta vientimarkkinat ovat kehittyneet Suomen markkinoiden rinnalla isoin askelin viime vuosina. Talvikautena 2018-2019 40% SERCO –hiekoittimista myytiin Ruotsiin ja Norjaan. Olemme myös aktiivisesti tehneet markkinointia erityisesti Ruotsiin ja Norjaan olemalla mm. isoilla messuilla esillä. Uskomme tuotteidemme viennin kasvavan merkittävästi seuraavien vuosien aikana.

 

SERCO, TOP ja SKAALA –tuotteiden myynnin lisäksi olemme viime aikoina kehittäneet ja tulemme edelleen kehittämään Suomen markkinoiden lisäksi ulkomaanmarkkinoille ulottuvaa huoltoverkostoa. Kattavan huoltoverkoston tarkoituksena on palvella asiakkaitamme entistä lähempänä, helpommin ja nopeammin. Huollosta voit lukea lisää täältä.

 

SERCO ja TOP:n vahvuudet ja lupaus

Sen lisäksi, että haluamme olla pohjoismaiden johtava teiden ja kiinteistöjen hoitolaitteiden valmistaja, haluamme ehdottomasti myös olla innovatiivinen uusien laitteiden kehittäjä, joka huomioi asiakkaiden todelliset tarpeet ja vaatimukset.

SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteet tunnetaan kestävinä, laadukkaina ja toimintavarmoina. Mutta ennen kaikkea meidät erottaa erinomainen palvelu, jota ovat monet asiakkaamme kehuneet.

 

Eräs asiakkaamme kuvaili näin: "Tuotteet ovat laadukkaita, mutta eniten erottuu jäätävän kova palvelun taso. Palvelu on aina toiminut moitteettomasti ja nopeasti."

Muita vahvuuksiamme eli syitä valita SERCO ja/tai TOP -tuotteet löydät täältä. 

 

Valmistava yritys, ympäristöajattelu ja tietosuoja

SERCO, TOP ja SKAALA –tuotteet valmistaa JPT Jaskari Oy. Toimimme kahdessa osoitteessa; kaikki suunnittelu, osavalmistus, märkämaalaamo ja osa kokoonpanosta tapahtuu Säkylän Köyliössä, Satakunnassa. TOP -tuotteiden kokoonpano ja tarkastus tapahtuu Lappeenrannassa Etelä-Karjalassa. Työllistämme tällä hetkellä noin 20 työntekijää ja tuotantotilaa on märkämaalaamo mukaan laskettuna 3 500 m2 Köyliössä ja 390 m2 Lappeenrannassa. JPT Jaskari Oy:n laatuajattelu ja toimintajärjestelmän perusta on kiteytetty laatupolitiikassamme. Laatu- eli toimintajärjestelmämme olennaisimpia osia ovat muun muassa tuotteiden tarkastuskäytännöt, poikkeamien ja riskien hallinta, tavoitteiden asettaminen ja mittaaminen sekä toimintamme jatkuva kehittäminen. Yrityksen johtoajatuksena on tuottaa ammattilaisille laadukkaita ja toimintavarmoja laitteita ajankohdasta, paikasta ja olosuhteista riippumatta.

 

JPT Jaskari Oy on sitoutunut Energiatehokkuus sopimukseen kesällä 2018. Tämä takaa, että SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteet valmistetaan energiatehokkaissa tuotantotiloissa ja näin me teemme oman osamme taistelussa ympäristön kuormitusta vastaan. Olemme myös panostaneet jätteiden lajitteluun ja kierrätykseen. 

 Energiatehokkuussopimus__logo_fin_pysty.png

 

Olemme ottaneet toiminnassamme huomioon henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR). Niiden pohjalta olemme luoneet toimintaamme koskevan tietosuojapolitiikan ja rekisteriselosteet; Asiakasrekisteriseloste, Toimittajarekisteriseloste, SERCO uutiskirjeiden tilaajat -rekisteriseloste ja Palkansaajarekisteriseloste. Haluamme toimia luottamuksellisesti henkilötietonsa meidän käyttöön antaneita eli rekisteröityjä kohtaan. Tähän luottamukseen liittyy olennaisena osana avoimuus rekisteröityjä kohtaan sekä rekisteröityjen oikeudet.

 

 

 

DSCN3633_cut_edit.jpg

Kuva 1. JPT Jaskari Oy:n tuotanto- ja toimistotilat Säkylän Köyliössä, Ristolan teollisuusalueella.