Verkkokauppa  ›  Varaosat

Varaosat

Varaosat_Serco_etusivukuva.jpg

 

Uuden koneen ostaminen on vain ensimmäinen askel koneen/laitteen elinkaaressa. Jotta koneen omistaja ja käyttäjä voivat hyötyä koneesta koko sen elinkaaren ajan, pitää myös varaosia olla saatavilla. Tästä tulee koneen valmistajan ottaa vastuu. Aika, joka kuuluu osan hajoamisesta tai siitä kun osan kuluminen havaitaan siihen, kun uusi osa on vanhan tilalla, on yksi mittari ostamasi laitteen valmistajan toiminnan tehokkuudesta.

 

Huolla työlaitteesi alkuperäisillä varaosilla ja varmistat työlaitteesi toimivuuden ja pitkän iän. Kaikki Serco -varaosat ovat osia, joista Serco -työlaite on alunperinkin tehty. Valitsemalla alkuperäisen varaosan et joudu murehtimaan sen sopivuudesta ja samalla takaat työlaitteellesi hyvän jälleenmyyntiarvon. 

Me SERCO-tuotteiden valmistajana lupaamme, että sinulla on aina nopeasti saatavilla alkuperäisiä SERCO-varaosia. Siksi voit aina tilata ne myös suoraan meiltä. Teemme kaikkemme että ostamasi laite on sinulla käytössä, ei korjauksessa. Edellytämme vastaavaa toimintaa myös kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Tämä koskee niin Suomessa kuin ulkomaillakin toimivia huollon ja myynnin yhteistyökumppaneitamme.

 

SERCO-tuotteiden mukana tulevasta käyttöohje-/varaosakirjasta löytyvien varaosanumeroiden avulla varaosien tunnistaminen on helppoa. Verkkokauppamme myötä myös tilaaminen on helppoa riippumatta ajasta, paikasta tai laitteesta. Tuotteiden varaosat on lajiteltu varaosasivuille tuoteryhmittäin, mutta voit hakea niitä myös haulla. Jos jotakin varaosaa ei löydy verkkokaupastamme, autamme sinua mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä, selvitetään yhdessä millainen on sinun tarpeesi. 

  

Varaosat nopeasti:

Keijo Jurvanen

+358 40 067 6005

keijo.jurvanen(at)serco.fi

 

LS_hanta_700.PNG

Kuva 1: Räjäytyskuva Serco Vilho LS Lautassirottimen ns. häntäosasta. Tällaisia räjäytyskuvia löytyy SERCO -tuotteiden mukana tulevista käyttöohje-/varaosakirjoista. 

 

Jos tarvitsemasi varaosa ei löydy täältä verkkokauppasivuiltamme, ota yhteyttä meihin. Ennen yhteydenottoasi, varaosan saatavuuden varmistamiseksi tarkista koneesi/laitteesi tyyppi ja sarjanumero. Niiden tietojen avulla me voimme nopeammin auttaa sinua.

 

 

 HUOMAA TILAUSAJANKOHTA!

Kaikki ennen klo 12.00 tehdyt varaosatilaukset on mahdollista lähettää vielä samana arkipäivänä.

Tämän jälkeen tehdyt tilaukset siirtyvät automaattisesti lähteväksi aikaisintaan seuraavana arkipäivänä. 

 

HUOMIOI KULJETUSAIKA:

Etelä- ja Keski-Suomi

kuljetusyhteistyökumppanimme Kaukokiito toimittaa tavarat lähes aina vuorokaudessa tavaran noudosta.

Pohjois-Suomi

Kuljetusyhteistyökumppanimme Kaukokiito toimittaa tavarat 1-3 vuorokaudessa tavaran noudosta riippuen heidän ajoreiteistään.

 

 

Erään tyytyväisen SERCO -varaosa-asiakkaan suora palaute. Saatu 1.2.2021. Kiitos palautteesta. 

"Kiitokset ripeästä toiminnasta ja kaupunkilaisten päivän pelastuksesta täältä lumen keskeltä. Top auran lumitöissä vaurioituneen laukaisulaitteen tilalle, pikapostina toimittamanne uuden osan turvin, saimme kaluston nopeasti takaisin töihin. Nopeat ja asiantuntevat palvelunne ovat auttaneet meitä pitämään kiinni sovituista aikatauluista ja urakoista."