Verkkokauppa  ›  Varaosat

Varaosat

Uuden koneen ostaminen on vain ensimmäinen askel koneen/laitteen elinkaaressa. Kaikkien maailmassa valmistettavien koneiden ja laitteiden toiminnan takaamiseksi, pitää koneen valmistajalla olla hallinnassaan myös valmistamiensa koneiden ja laitteiden varaosat. Niin kuluvat varaosat, kuin äkkillisessä ennalta arvaamattomassa tilanteessa vaurioituneet varaosat, pitää löytyä laitteenvalmistajalta nopeasti. Aika, joka kuuluu osan hajoamisesta tai siitä kun osan kuluminen havaitaan siihen, kun uusi osa vanhan tilalla, on yksi mittari ostamasi laitteen valmistajasta.

 

Me Serco ja TOP -tuotteiden valmistajana haluamme huolehtia siitä, että sinun asiakkaana ei tarvitse olla huolissasi varaosien saatavuudesta, sopivuudesta tai toimitusajasta. Me teemme kaikkemme, että ostamasi laite on sinulla käytössä, ei korjauksessa.

 

Me Serco ja TOP-Tuotteiden valmistajana edellytämme vastaavaa toimintaa myös kaikilta niiltä yhteistyökumppaneilta, kenen kanssa me haluamme työskennellä. Tämän takaamme niin Suomessa kuin ulkomaillakin toimivien huollon ja myynnin yhteistyökumppanien puolesta.

 

Serco ja TOP- tuotteiden mukana tulevasta käyttöohje-/varaosakirjasta löytyvien varaosanumeroiden avulla varaosien tunnistaminen on helppoa. Tämän verkkokaupan myötä nyt myös tilaaminen on helppoa riippumatta ajasta, paikasta tai laitteesta. Tuotteiden varaosat on lajiteltu tänne varaosasivuille tuoteryhmittäin, mutta voit hakea niitä myös haulla. Jos jotakin varaosaa ei löydy verkkokaupastamme, autamme sinua mielellämme. Ole rohkea ja ota yhteyttä, selvitetään yhdessä millainen on sinun tarpeesi. 

 

LS_hanta_700.PNG

Kuva 1: Räjäytyskuva Serco Vilho LS Lautassirottimen ns. häntäosasta. Tällaisia räjäytyskuvia löytyy SERCO/TOP -tuotteiden mukana tulevista käyttöohje-/varaosakirjoista. 

 

Jos tarvitsemasi varaosa ei löydy täältä verkkokauppasivuiltamme, ota yhteyttä meihin. Ennen yhteydenottoasi, varaosan saatavuuden varmistamiseksi tarkista koneesi/laitteesi tyyppi ja sarjanumero. Niiden tietojen avulla me voimme nopeammin auttaa sinua.