Verkkokauppa  ›  Varaosat

Varaosat

Uuden koneen ostaminen on vain ensimmäinen askel koneen/laitteen elinkaaressa. Jotta koneen omistaja ja käyttäjä voivat hyötyä koneesta koko sen elinkaaren ajan, pitää myös varaosia olla saatavilla. Tästä tulee koneen valmistajan ottaa vastuu. Niin kuluvat varaosat, kuin äkkillisessä ennalta arvaamattomassa tilanteessa vaurioituneet varaosat, pitää löytyä koneen valmistajalta nopeasti. Aika, joka kuuluu osan hajoamisesta tai siitä kun osan kuluminen havaitaan siihen, kun uusi osa vanhan tilalla, on yksi mittari ostamasi laitteen valmistajan toiminnan tehokkuudesta.

 

Me SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden valmistajana haluamme huolehtia siitä, että sinun asiakkaana ei tarvitse olla huolissasi varaosien saatavuudesta, sopivuudesta tai toimitusajasta. Me teemme kaikkemme, että ostamasi laite on sinulla käytössä, ei korjauksessa. Me edellytämme vastaavaa toimintaa myös kaikilta niiltä yhteistyökumppaneilta, kenen kanssa me haluamme työskennellä. Tämän takaamme niin Suomessa kuin ulkomaillakin toimivien huollon ja myynnin yhteistyökumppanien puolesta.

 

SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden mukana tulevasta käyttöohje-/varaosakirjasta löytyvien varaosanumeroiden avulla varaosien tunnistaminen on helppoa. Tämän verkkokaupan myötä nyt myös tilaaminen on helppoa riippumatta ajasta, paikasta tai laitteesta. Tuotteiden varaosat on lajiteltu tänne varaosasivuille tuoteryhmittäin, mutta voit hakea niitä myös haulla. Jos jotakin varaosaa ei löydy verkkokaupastamme, autamme sinua mielellämme. Ole rohkea ja ota yhteyttä, selvitetään yhdessä millainen on sinun tarpeesi. 

 

Nopeiten yhteyden saat soittamalla suoraan Keijo Jurvaselle: +358 40 067 6005 tai lähettämällä hänelle sähköpostia: keijo.jurvanen(at)serco.fi

 

LS_hanta_700.PNG

Kuva 1: Räjäytyskuva Serco Vilho LS Lautassirottimen ns. häntäosasta. Tällaisia räjäytyskuvia löytyy SERCO/TOP -tuotteiden mukana tulevista käyttöohje-/varaosakirjoista. 

 

Jos tarvitsemasi varaosa ei löydy täältä verkkokauppasivuiltamme, ota yhteyttä meihin. Ennen yhteydenottoasi, varaosan saatavuuden varmistamiseksi tarkista koneesi/laitteesi tyyppi ja sarjanumero. Niiden tietojen avulla me voimme nopeammin auttaa sinua.

 

 HUOMAA TILAUSAJANKOHTA!

Kaikki ennen klo 12.00 tehdyt varaosatilaukset on mahdollista lähettää vielä samana arkipäivänä.

Tämän jälkeen tehdyt tilaukset siirtyvät automaattisesti lähteväksi aikaisintaan seuraavana arkipäivänä. 

 

HUOMIOI KULJETUSAIKA:

Etelä- ja Keski-Suomi

kuljetusyhteistyökumppanimme Kaukokiito toimittaa tavarat lähes aina vuorokaudessa tavaran noudosta.

Pohjois-Suomi

Kuljetusyhteistyökumppanimme Kaukokiito toimittaa tavarat 1-3 vuorokaudessa tavaran noudosta riippuen heidän ajoreiteistään.