SERCO ja TOP -Tuotteet

Tielanoja talvimaisemassa

SERCO ja TOP -TUOTTEET

SERCO JA TOP -tuotteita on käytössä hyvin vaihtelevissa kohteissa ja käyttötarkoituksissa. Hankkimalla SERCO JA/TAI TOP -tuotteita yrityksesi tarpeisiin varmistat huolettomia työskentely vuosia pitkälle tulevaisuuteen.

Serco ja TOP-tuotteiden suunnittelussa on pyritty huomioimaan kustannustehokkuus, ei laitteen valmistuksessa, vaan sitä käytettäessä. Huolettavuus on osa käyttäystävällisyyttä ja siihen on kiinnitetty eritystä huomiota. Lujuus ja kestävyys ovat myös arvoja, joita SERCO/TOP asiakkaat arvostavat, mutta niin myös me Serco ja TOP-tuotteiden valmistajana. Niistä me haluamme pitää kiinni tinkimättä.

Serco ja TOP-tuotteiden tuotekehitys ei pysähdy koskaan. Vaan niin kauan kuin laite on meillä valmistuksessa, me kuulemme asiakaspalautetta ja otamme siitä opiksemme tuotteita edelleen kehitettäessä. Me emme itse tarvitse auroja, hiekoittimia, pesureita emmekä mitään muitakaan Serco ja TOP-Tuotteita ja siksi me haluamme kuunnella asiakkaitamme, jotka näitä tuotteita tarvitsevat ja käyttävät. Kaikki on kiinni asiakaslähtöisyydestä ja me haluamme haastaa siinä itsemme, yhä uudelleen ja uudelleen.

Serco ja TOP-Tuotteiden valmistus on nykyaikaisten suunnittelumenetelmien, valmistuskoneiden ja timantin kovien ammatilaisten yhteen hitsautunut prosessi.

Serco ja TOP-tuotteiden valmistuksen aikainen laadunvalvonta on tiukka, se on todella tiukka. Me tiedämme ne kustannukset, jotka syntyvät virheellisen tuotteen päätymisestä asiakkaallemme ja siksi kaikki SERCO/TOP laitteet käyvät läpi erilaisia tarkastuksia ja tarkastuksista täytetään tarkastuspöytäkirjat. Meillä jokainen työntekijä vastaa laadusta. Puutumme aina virheisiin ja puutteisiin, jotka huomaamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun. Jos kuitenkin asiakkaanamme huomaat jonkin puutteen tai laatupoikkeaman, ilmoitathan siitä meille välittömästi, jotta pääsemme nopeasti selvittämään asian ja hoitamaan sen kuntoon. 

heittokauha_Sotsissa.jpg

Serco ja TOP -tuotteita löytyy useasta eri maasta ja maanosasta. Euroopan lisäksi laiteitamme löytyy mm. Pohjois-amerikasta, Väli-amerikasta, Afrikasta ja Aasiasta.