Verkkokauppa  ›  TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP aurat

TOP Sikliaura

TOP SIKLIAURA

 

TOP-Sikliaura on suunniteltu erityisesti erilaisten ulkojääkenttien kunnossapitoon. TOP-Sikliaura soveltuu sekä lumen, että veden poistoon ulkojääkentiltä. TOP-Sikliauraa voidaan käyttää niin suurilla avokentillä, kuin myös kaukaloissa. Kaukalokäyttöä varten TOP-Sikliaurassa on kaukalon laitoja suojaava joustava päätylevy mekanismi. Tämä mekanismi suojaa sekä auraa, mutta myös kaukalon laitoja vaurioitumiselta.

TOP-Sikliauran avulla saat hyödynnettyä koneesi ominaisuudet olosuhteiden ja tilanteen mukaan, sekä vähennettyä käsin tehtäviä lumitöitä. Sikliaura tekee sille suunnitellun aurauskulman ja erikoisterän ansiosta sileän jäljen poistaen auratessa samalla epätasaisuuksia jään pinnasta

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

TOP-Sikliauroja on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin kahdessa eri kokoluokassa. Sikli-auran voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

TOP-Sikliaurat voidaan varustella millä tahansa pikakiinnikkeellä. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

TOP-Sikliaurat ovat kovassakin käytössä erittäin kestäviä. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen sekä jääkenttiä ammatikseen hoitavien henkilöiden käyttökokemukset, joita on hyödynnetty auran kehityksessä, takaavat toimintavarmuuden ja luotettavuuden. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

Säästää aikaa ja rahaa

TOP-Sikliaurat ovat yksinkertaisesti tehokkain tapa hoitaa ulkojääkenttiä. Aurojen sikliterä puhdistaa jäänpinnan kerta-ajolla. Siiven muotoilu taas takaa sen että vesi ja lumi lentävät riittävän kauas ulkojääkenttien reunoilla. TOP-Sikliaurojen hyötyleveydet on riittävät, pienempi 3m aura soveltuu kaukaloihin ja isompi 3,5m aura tuo nopeutta avokenttien auraukseen.

Varustelu

Molemmissa TOP-Sikliauroissa on vakiona mekaaninen, joustava päätylevy. Hydraulinen kääntälaite on varustettu painevaroin ja erillisin törmäyssuojauksiin. 

Kaikissa TOP-Sieppariauroissa on myös pysty ja kallistuskellunta joka takaa laadukkaan auraus jäljen.

Auran kääntökulma on +/- 30 astetta. 

Sähköhydraulinen ohjaus TOP-Sieppariauroihin rakennetaan peruskoneesi hydrauliikan mukaan.

Kokoluokat

TOP Sikliaura 3000SIA 603804
TOP Sikliauran 3000SIA työleveys on 3000mm.


Katsele tuote
TOP Sikliaura 3500SIA 603788
TOP Sikliauran 3500SIA työleveys on 3500mm.


Katsele tuote