Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Top SA Sieppariaura MAX

TOP SIEPPARIAURA MAX-VERSIO

 

Top Sieppariaura MAX eli leviävä -aura on todella monikäyttöinen aura. Se levenee tai kapenee aina tilanteen mukaan. Top Sieppariaura MAX:ia eli Zoom -auraa voidaan käyttää niin suurissa terminaaleissa kuin parkkipaikoilla tai ahtailla pihoilla, missä lumi pitää siirtää ja kerätä nopeasti pois. Top Sieppariauran Max-versiot on oikea vaihtoehto silloin, kun paikkoja, johon lunta voi varastoida, on poikkeuksellisen vähän. Verrattuna ”standardi” Top Sieppariauroihin on MAX-versiossa tilavuutta enemmän johtuen korkeammasta ja syvemmästä siivestä.

Luonnollisesti MAX-versiot ovat hieman raskaampia kuin vastaavalla hyötyleveydellä valmistettavat Top Sieppariaurojen ”standardi-versiot”.

 

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Top Sieppariauroja tai zoom-aurojen, kuten niitä myös kutsutaan, on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin useissa eri kokoluokissa myös MAX-versiona. Zoom-auran voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

Top Sieppariauran MAX-versio voidaan varustella millä tahansa pikakiinnikkeellä. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

 

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

Top Sieppariaurat MAX -versiona ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja auroja, jotka ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen, ja vuosien kokemuksen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän. Kaikki tärkeät kulutusosat on valmistettu erikoisvahvasta teräksestä. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

 

Uskomattoman mukautuva eri kohteisiin


Leviävän Top Sieppariauran MAX-version monipuoliset liikkeet ja suuri tilavuus helpottavat ja nopeuttavat työntekoa hyvinkin erilaisissa aurauskohteissa. Nämä zoom -aurat levenevät tai kapenevat aina tarpeesi mukaan. Ne ovat riittävän pieniä ahtaisiin käytäviin tai pieniin pihoihin mutta tarpeeksi suuria isommankin pihan tehokkaaseen auraukseen. Kaikissa Top Sieppariauroissa eli myös MAX-versioissa on pysty- ja kallistuskellunta, mikä takaa laadukkaan auraus jäljen.

Niin "standardi" kuin MAX -versioisten Top Sieppariaurojen samaan tai eri aikaan hydraulisesti levitettävät siivet, manuaalisesti ylös nostattavat päätylevyt sekä hydraulinen auran kääntö luovat uskomattoman paljon erilaisia aurausmahdollisuuksia. Hydraulinen kääntölaite on myös varustettu painevaroin ja erillisin törmäyssuojauksin. Kokeile niin yllätyt eri mahdollisuuksista.

  

Näin säästät rahaa


Kaikilla levenevillä Top Sieppariauroilla säästät aurauksessa huomattavasti aikaa kiinteäsiipisiin auroihin verrattuna. Niillä voit aurata myös takaperin! Ja ajan säästö on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Jos ajan säästö itse aurauksessa ei ole sinulle niin merkittävä asia, niin ehkäpä Top Sieppariaurojen monipuolisuus eri kohteisiin on se, missä juuri sinä säästät rahaa. Investoimalla Top Sieppariauran MAX-versioon et ehkä tarvitse mitään muuta auraa, vaan voit hoitaa eri kohteet tällä samalla auralla.

  

Aito ja alkuperäinen

Top sieppariauroja on myyty jo yli 25 vuotta ja yli 1500 kappaletta. Se on aito ja alkuperäinen Zoom -aura, jota on kehitetty vuosien varrella useiden asiakkailta saatujen palautteiden ja käyttökokemusten perusteella. Yksi tällainen kehityskohde on ollut siipien profiili (esim. MAX-versiot)

 

Varustelu


Kaikissa Top Sieppariaurojen MAX-versioissa on vakiona mekaaniset päätylevyt. Päätylevyt on varustettu kelluvin terin, jolloin ne ei nosta pääterää vaan seuraavat maan pinnan muotoja.

  

  

Tutustu Top sieppariauran toimintaan videolla:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pCMoEfKVDSk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Kokoluokat

Top 1502H SA Sieppariaura MAX 603416
Top Sieppariaura MAX-version 1502H SA hyötyleveys on 1500 - 2500mm ja korkeus on 720mm. Peruskoneen painosuositus: 2-4t.


Katsele tuote
Top 1802H SA Sieppariaura MAX 603417
Top Sieppariaura MAX-version 1802H SA hyötylev. on 1800 - 2900mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 4-8t.


Katsele tuote
Top 2002H SA Sieppariaura MAX 603418
Top Sieppariaura MAX-version 2002H SA hyötylev. on 2000 - 3200mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 4-8t.


Katsele tuote
Top 2302H SA Sieppariaura MAX 603419
Top Sieppariaura MAX-version 2302H SA hyötylev. on 2300 - 3700mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 5-12t.


Katsele tuote
Top 2502H SA Sieppariaura MAX 603420
Top Sieppariaura MAX-version 2502H SA hyötylev. on 2500 - 4100mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 7-15t.


Katsele tuote