Verkkokauppa  ›  TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP aurat

TOP SA Sieppariaura MAX

TOP SIEPPARIAURA MAX-VERSIO

TOP Sieppariaurat MAX-versiot

TOP-Sieppariaura on todella monikäyttöinen aura. Se levenee tai kapenee aina tilanteen mukaan. TOP-Sieppariauraa voidaan käyttää niin suurissa terminaaleissa kuin parkkipaikoilla tai ahtailla pihoilla, missä lumi pitää siirtää ja kerätä nopeasti pois. TOP Sieppariauran Max-versiot on oikea vaihtoehto silloin, kun paikkoja johon lunta voi varastoida, on poikkeuksellisen vähän. Verrattuna ”standardi” TOP-Sieppariauroihin on MAX-versiossa tilavuutta enemmän johtuen korkeammasta ja syvemmästä siivestä.

Luonnollisesti MAX-versiot ovat hieman raskaampi kuin vastaavalla hyötyleveydellä valmistettavat TOP-Sieppariaurojen ”standardi-versiot”

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

TOP-Sieppariauroja tai zoom-aurojen, kuten niitä myös kutsutaan on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin useissa eri kokoluokissa myös MAX-versiona. Zoom-auran voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

TOP-Sieppariauran MAX-versio voidaan varustella millä tahansa pikakiinnikkeellä. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

TOP-Sieppariaurat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen, ja vuosien kokemuksen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

Säädettävyys helpottaa työskentelyä

TOP-Sieppariaurojen MAX-versioiden säädettävyys todellakin helpottaa työntekoa. Zoom-aura levenee tai kapenee aina tarpeen mukaan. Se on riittävän pieni, mutta tarpeeksi suuri. Erikseen säädettävien hydraulisesti leviävien siipien ja manuaalisesti ylös nostettavien päätylevyjen ansiosta, auraaminen on nopeaa ja tehokasta.

Säästää aikaa ja rahaa

TOP-zoom aurojen MAX-Versiot on säädettävyytensä ja suuren tilavuutensa ansiosta aikaa säästävä valinta pihojen puhdistukseen. Ajansäästö kiinteäsiipisiin auroihin on huomattava. Lisäksi sieppariauralla voidaan aurata myös takaperin.

Varustelu

Kaikissa TOP-Sieppariauroissa  ja niiden MAX-Versioissa on vakiona mekaaniset päätylevyt. Auroihin on kuitenkin saatavilla myös hydraulisesti nousevat päätylevyt. Päätylevyt on varustettu kelluvin terin, jolloin ne ei nosta pääterää vaan seuraavat maan pinnan muotoja.

Kaikissa TOP-Sieppariauroissa ja niiden MAX-versiossa on myös pysty ja kallistuskellunta joka takaa laadukkaan auraus jäljen.

Hydraulinen kääntölaite on varustettu painevaroin ja erillisin törmäyssuojauksin. Auran kääntökulma on +/- 30 astetta. Zoom-auroissa kaikki tärkeät kulutusosat on valmistettu erikoisvahvasta teräksestä.

Sähköhydraulinen ohjaus TOP-Sieppariauroihin rakennetaan peruskoneesi hydrauliikan mukaan.

Kokoluokat

TOP 1502H SA Sieppariaura MAX 603416
TOP Sieppariaura MAX-version 1502H hyötylev. on 1500 - 2500mm ja kork. on 720mm. Peruskoneen painosuositus: 2-4t.


Katsele tuote
TOP 1802H SA Sieppariaura MAX 603417
TOP Sieppariaura MAX-version 1802H hyötylev. on 1800 - 2900mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 4-8t.


Katsele tuote
TOP 2002H SA Sieppariaura MAX 603418
TOP Sieppariaura MAX-version 2002H hyötylev. on 2000 - 3200mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 4-8t.


Katsele tuote
TOP 2302H SA Sieppariaura MAX 603419
TOP Sieppariaura MAX-version 2302H hyötylev. on 2300 - 3700mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 5-12t.


Katsele tuote
TOP 2502H SA Sieppariaura MAX 603420
TOP Sieppariaura MAX-version 2502H hyötylev. on 2500 - 4100mm ja kork. on 960mm. Peruskoneen painosuositus: 7-15t.


Katsele tuote