Verkkokauppa  ›  TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP lehti-imurit ja lehtipuhaltimet

TOP Lehtipuhallin

TOP LEHTIPUHALLIN

TOP Lehtipuhallin

TOP Lehtipuhallin on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen lehtien ja roskien poistoon erilaisilta kulkuväyliltä ja piha-alueilta. Lehtipuhaltimella sujuu niin syksyinen lehtien keräys. Puhaltimen avulla lehdet voidaan puhaltaa isompiin kasoihin/karheisiin, josta ne voidaan lastata edelleen esim. TOP Lehti-imuria apuna käyttäen.

Kiinnittäminen helppoa

TOP Lehtipuhallin kiinnitetään traktorin, pyöräkuormaajan tai monitoimikoneen etukuormaajaan tai etunostolaitteeseen. Kiinnitys tapahtuu pikakiinnikkeellä, joita varastoistamme löytyy yli 20 eri vaihtoehtoa ja lisää tehdään tarpeen mukaan.

Yksinkertainen käyttää

TOP Lehtipuhaltimen käyttö on helppoa. Kytketään vain hydrauliikka päälle ja laite on käyttövalmis. Lehtipuhallin kääntyy hydraulisesti vasemmalta-oikealle ja puhaltimen korkeutta maanpinnasta voidaan säätää peruskoneen etukuormaimen/etunostolaitteen korkeutta säätämällä. Näin löydetään aina oikea ja tehokkain työskentely korkeus ja puhalluskulma.

Lähes huoltovapaa

TOP Lehtipuhallin on lähes huoltovapaa. Ainoastaan muutama voideltava laakeri, ei muuta. TOP Puhaltimen kaikki kulutukselle alttiit osat on valmistettu kulutusteräksestä, jolloin niiden kuluminen ja siten vaihtamisen tarve on hyvin vähäistä. Laite ottaa toimiakseen imuilmaa koneen oikealta puolelta. Imukanava on suojattu teräsverkolla, jolloin sinne ei pääse jumiintumista aiheuttavia epäpuhtauksia ja laite on samalla turvallinen käyttäjälleen.

Säästää aikaa, rahaa ja sinua itseäsi

Tehokkaat ja työtunteja säästävät koneet ja laitteet säästävät nopeasti aikaa ja rahaa. Siksi TOP Lehtipuhaltimen hankinta on järkevä päätös. Lehtien ja roskien poisto  ja keräystyö muuttuu tehokkaaksi ja mielekkääksi työksi tekijälleen.

Kokoluokat

TOP Lehtipuhallin 603789
TOP Lehtipuhaltimen mukaan kuuluu pikakiinnike peruskoneen mukaan. Hydrauliikka rakennetaan aina peruskoneen mukaan.


Katsele tuote