Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Top Lehtipuhallin

TOP LEHTIPUHALLIN

 

Top Lehtipuhallin on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen lehtien ja roskien poistoon erilaisilta kulkuväyliltä ja piha-alueilta. Top Lehtipuhaltimen avulla lehdet on helppoa ja tehokasta puhaltaa isompiin kasoihin, josta ne voidaan kätevästi lastata edelleen esim. Top Lehti-imuria apuna käyttäen.

 

Kiinnittäminen peruskoneeseen helppoa

Top Lehtipuhallin kiinnitetään traktorin, pyöräkuormaajan tai monitoimikoneen etukuormaajaan tai etunostolaitteeseen. Kiinnitys tapahtuu pikakiinnikkeellä, joita varastostamme löytyy yli 20 eri vaihtoehtoa ja lisää tehdään tarpeen mukaan.

 

Yksinkertainen käyttää & monipuolinen ulottuvuus

Top Lehtipuhaltimen käyttö on helppoa. Kytketään vain hydrauliikka päälle ja laite on käyttövalmis. Lehtipuhallin kääntyy hydraulisesti vasemmalta-oikealle ja puhaltimen korkeutta maanpinnasta voidaan säätää peruskoneen etukuormaimen/etunostolaitteen korkeutta säätämällä. Näin löydetään aina oikea ja tehokkain työskentely korkeus ja puhalluskulma. Tämä mahdollistaa esim. lehtien puhaltamisen aivan puiden ja pensaiden juurilta ja ympäriltä.

 

Lähes huoltovapaa & turvallinen

Top Lehtipuhallin on lähes huoltovapaa. Ainoastaan muutama voideltava laakeri, ei muuta. Top Lehtipuhaltimen kaikki kulutukselle alttiit osat on valmistettu kulutusteräksestä, joten niiden kuluminen ja myös vaihtamisen tarve on hyvin vähäistä. Laite ottaa toimiakseen imuilmaa koneen oikealta puolelta. Imukanava on suojattu teräsverkolla, joten sinne ei pääse jumiintumista aiheuttavia epäpuhtauksia ja laite on samalla turvallinen käyttäjälleen.

 

Säästää aikaa, rahaa ja sinua itseäsi

Tehokkaat ja työtunteja säästävät koneet ja laitteet säästävät nopeasti aikaa ja rahaa. Siksi Top Lehtipuhaltimen hankinta on järkevä päätös. Lehtien ja roskien poisto ja keräystyö muuttuu tehokkaaksi ja mielekkääksi työksi tekijälleen. Soveltuu niin isojen alueiden kuin myös pienten ahtaiden alueiden tehokkaaseen siivoukseen. Jopa märät neulaset puhalletaan tehokkaasti asfaltin pinnasta tai soralta. 

 

 

 

 

Kokoluokat

SERCO Top Lehtipuhallin 603789
Top Lehtipuhallinta valmistetaan yhdessä kokoluokassa ja sen paino on 150kg. Hydrauliikka rakennetaan aina peruskoneen mukaan.


Katsele tuote