›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

SERCO Top LI Lehti-imuri
603616

Top Lehti-imuri 

Top Lehti-imuria valmistetaan yhdessä kokoluokassa. Sen kiinnitys peruskoneeseen on yksinkertaista ja siksi se soveltuu asennettavaksi lähes kaikkiin ajoneuvoihin, joista löytyy tarvittava hydrauliikka.

Top Lehti-imurissa on tarjolla kaikki ne ominaisuudet mitä tarvitaan lehtien ja roskien tehokkaaseen keräämiseen. TOP Lehti-imurin murskaava siipi mahdollistaa lehtien ja roskien keräämisen kohtalaisen laajalta alueelta lavaa /konttia välillä tyhjentämättä. Lehti-imurin sisällä oleva murskaava siipi hienontaa tehokkaasti kaiken läpimenevän materiaalin. Tehokas ulospuhallus taas takaa lavan / kontin maksimaalisen täytön.

 

Huomaathan:

Top Lehti-imurin hinnassa on huomioitu se, että se ei sisällä imuletkua. Syynä on se, että jokainen asiakas saa itse valita haluaako omaan lehti-imuriinsa mukaan 5m vai 10m imuletkun. Imuletku on hinnoiteltu metreissä, joten 5m imuletku on edullisempi kuin 10m imuletku.

Kerro tarjousta tai tilausta tehdessäsi haluatko mukaan 5m vai 10m imuletkun. 

* = pakollinen tieto täyttää

Top Lehti-imuri 

Mitat:

- Leveys 620mm

- Korkeus 650mm

- Pituus 721mm

- Paino 95kg 

HUOM: Mitat eivät sisällä hydrauliikan letkuja tai imuletkua.

 

Ominaisuudet:

- Imuletkun halkaisija 203mm

- Imuletkun pituus 5m / 10m (ei sisälly TOP Lehti-imurin hintaan)

- Kulutusteräksestä valmistetut kulutukselle alttiit osat.

 

Hydrauliikka:

- Top Lehti-imurin hydrauliikka rakennetaan aina peruskoneen mukaan.

- Öljynvirtauksen tarve min. 50L/min-70L/min

- Laitteen vaatii kolme hydrauliikkaletku linjaa. (Paine, paluu ja vapaa tankkilinja.)

 

Muut tiedot:

- Top Lehti-imurit on teräsraepuhallettu ja pinnoitettu polyuretaani maalilla.

 

 

 

Terho Suoreijus - Kiinteistöhuolto Reijus Oy - 26.9.2019

"Noin 10vuotta sitten ostimme ensimmäisen TOP Lehti-imurin ja hyvin on toiminut. Mukana tullut viiden metrin imuletku oli kyllä aivan liian lyhyt, joten ostimme pian lisävarusteena saatavan 10m imuletkun. Hyvä on imuteho senkin kanssa. TOP Lehti-imuri on tehokas ja toimiva laite. Ja nyt kun meillä on toiminta laajentunut, ostimme nyt syksyllä 2019 toisenkin TOP Lehti-imurin, koska olemme olleet tyytyväisiä siihen ensimmäiseen. Molemmat ovat nyt käytössä. Vanhemassa imurissa on mm. siivikko varaosana vaihdettu ja itse tehty huoltoja, mutta edelleen hyvin toimii.

Melko painava tuo on, joten asensimme sen lavan etulaitaan. Siinä se on ollut kesät talvet paikallaan sen noin 10vuotta. Joku ääritapaus on ollut märkien kapeiden pienten lehtien imemisen kanssa, jolloin laite ei tahdo niitä imeä, mutta muuten ei mitään moittimista, päinvastoin olemme olleet hyvin tyytyväisiä ja siksi toisenkin ostimme."