TOP Lehti-imuri (5m letkulla)

TOP Lehti-imuria valmistetaan vain yhdessä kokoluokassa. Sen kiinnitys peruskoneeseen on yksinkertaista ja siksi se soveltuu asennettavaksi lähes kaikkiin ajoneuvoihin, joista löytyy tarvittava hydrauliikka.

TOP Lehti-imurissa on tarjolla kaikki ne ominaisuudet mitä tarvitaan lehtien ja roskien tehokkaaseen keräämiseen. TOP Lehti-imurin murskaava siipi mahdollistaa lehtien ja roskien keräämisen kohtalaisen laajalta alueelta lavaa /konttia välillä tyhjentämättä. Tämän mahdollistaa lehtien murskaantuminen niiden kulkiessa imurin läpi. Tehokas ulospuhallus taas takaa lavan / kontin maksimaalisen täytön.

* = pakollinen tieto täyttää

TOP Lehti-imuri (5m letkulla)

Mitat:

- Leveys 650mm

- Korkeus 600mm

- Pituus 750mm

- Paino 70kg 

Ominaisuudet:

- Imuletkun halkaisija 200mm

- Imuletkun pituus 5m (vakio toimitus. Lisävarusteena 10m)

- Kulutusteräksestä valmistetut kulutukselle alttiit osat.

Hydrauliikka:

- TOP Lehti-imurin hydrauliikka rakennetaan aina peruskoneen mukaan.

- Öljynvirtauksen tarve min. 50L/min-70L/min

- Laitteen vaatii kolme hydrauliikkaletku linjaa. (Paine, paluu ja vapaa tankkilinja.)

Muut tiedot:

- TOP Lehti-imurit on teräsraepuhallettu ja pinnoitettu polyuretaani maalilla.

 

 

 

Terho Suoreijus - Kiinteistöhuolto Reijus Oy - 26.9.2019

"Noin 10vuotta sitten ostimme ensimmäisen TOP Lehti-imurin ja hyvin on toiminut. Mukana tullut viiden metrin imuletku oli kyllä aivan liian lyhyt, joten ostimme pian lisävarusteena saatavan 10m imuletkun. Hyvä on imuteho senkin kanssa. TOP Lehti-imuri on tehokas ja toimiva laite. Ja nyt kun meillä on toiminta laajentunut, ostimme nyt syksyllä 2019 toisenkin TOP Lehti-imurin, koska olemme olleet tyytyväisiä siihen ensimmäiseen. Molemmat ovat nyt käytössä. Vanhemassa imurissa on mm. siivikko varaosana vaihdettu ja itse tehty huoltoja, mutta edelleen hyvin toimii.

Melko painava tuo on, joten asensimme sen lavan etulaitaan. Siinä se on ollut kesät talvet paikallaan sen noin 10vuotta. Joku ääritapaus on ollut märkien kapeiden pienten lehtien imemisen kanssa, jolloin laite ei tahdo niitä imeä, mutta muuten ei mitään moittimista, päinvastoin olemme olleet hyvin tyytyväisiä ja siksi toisenkin ostimme."