Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Top Lehti-imuri

TOP LEHTI-IMURI

Top Lehti-imuri on tehokas vaihtoehto kaikenlaisen kevyen roskan tai materiaalin keräämiseen. Lehti-imurilla sujuu niin syksyinen lehtien keräys, kuin myös kesäfestivaalien jälkeinen siivoustyö. Laitetta voi käyttää myös esim. vanhojen rakennusten välipohjien eristemateriaalin poistoon, jos eristeenä on käytetty esim. puruja, lastuja tai turvetta.

 

Kiinnittäminen helppoa

Top Lehti-imurin kiinnittäminen on hyvin yksinkertaista. Laitteessa on kiinnitysura, josta se voidaan ripustaa käytännössä minkälaisen tahansa lavan tai kontin reunaan kiinni. Kiinnityksen tulee tapahtua niin, että puhaltimen purkuputki on suunnattu lavan/kontin sisälle. Tämän jälkeen kiinnitetään hydrauliikkaletkut ja asennus on valmis.

Hieman kontin tai lavan koosta riippuen on ehkä tarpeellista käyttää lavan / kontin päällä verkkoa, joka päästää ilman lävitseen, mutta estää kerätyn materiaalin ”kuohumisen” ulos keräyslavasta. (Verkko ei sisälly toimitukseen.)

 

TOP_Lehti_imurin_kiinnitys_lavan_reunaan__kuva.jpg

Kuva 1. Top Lehti-imurin kiinnitys on helppoa lähes minkälaisen tahansa lavan tai kontin reunaan.

 

 

Yksinkertainen käyttää

Top Lehti-imurin käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Kytketään vain hydrauliikka päälle ja laite on käyttövalmis. Imuletkun mukana tuleva suulake helpottaa työskentelyä varsinkin, jos kerättävä materiaali on maassa. Suulakkeen kanssa työskentely on ergonomista. Suulaketta tai pelkkää letkun päätä liikutellaan kerättävän materiaalin päällä ja tehokas imu kerää materiaalin lavalle tai konttiin.

 

Lähes huoltovapaa

Top Lehti-imuri on lähes huoltovapaa. Ainoastaan yksi voideltava laakeri, ei muuta. Top Lehti-imurin kaikki kulutukselle alttiit osat on valmistettu kulutusteräksestä, jolloin niiden kuluminen ja siten vaihtamisen tarve on hyvin vähäistä.

 

Säästää aikaa, rahaa ja sinua itseäsi

Top Lehti-imurit säästävät aikaa ja sitä kautta palkkakustannuksia. Lehtien ja roskien keräystyö muuttuu tehokkaammaksi ja ergonomisemmaksi työksi, jolloin työn tekeminen on mielekkäämpää.

 

Lisävarusteet

Top Lehti-imuri on valmis paketti suoraan töihin. Tilauksen yhteydessä vain valitset haluatko mukaan 5m tai 10m imuletkun. Imuletku hinnoitellaan erikseen ja sen puuttuminen on jo huomioitu Top Lehti-imurin hinnassa. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen asiakas voi valita heti imuritilauksen yhteydessä tarvitseeko imuletkua 5m vai 10m. Erikoiskohteissa kuten välipohjien tyhjennyksessä saatat tarvita vieläkin pidempää imuletkua, jos etäisyyttä kohteesta keräyslavaan/-konttiin on runsaasti.

 

 

 

Kokoluokat

SERCO Top LI Lehti-imuri 603616
Top LI Lehti-imuri painaa 70kg ja se soveltuu hyvin moniin traktoreihin, koneisiin ja mm. kuorma-autoihin.


Katsele tuote