Verkkokauppa  ›  TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP Lavat ja lavahiekottimet

TOP Kippilava

TOP KIPPILAVA

TOP Kippilava on suunniteltu mahdollistamaan tavaran tai materiaalin kuljetus monitoimikoneen konetilan päällä. TOP Tuotteilla ideaa on jalostettu eteenpäin ja tavaran kuljettamisen lisäksi on pystytty hyödyntämään lavaa myös hiekoituksessa, joka on yksi yleisimpiä työvaiheita talvikunnossapidossa. 

 

Kiinnittäminen on vaivatonta

TOP Kippilavojen kiinnittäminen monitoimikoneisiin on vaivatonta. Eri peruskonekohtaisten kiinnitysjalkojen avulla lavoja pystytään kiinnittämään kaikkiin markkinoilla oleviin monitoimikoneisiin. Omat mallinsa löytyy niin kippirungon omaaviin työlaitteisiin kuin myös kippirungottomiin. Varastossamme on laaja valikoima kiinnityssarjoja eri konetyyppejä varten ja lisää teemme tarpeen mukaan.

 

Helppo käyttää ja huoltaa

TOP Kippilavojen käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Lavan avulla kuljetat hiekoitushiekkaa, multaa, jätesäkkejä ja mitä vaan keksitkin. Lavoissa on vähän kuluvia ja huoltoa kaipaavia kohteita, joten TOP Kippilavojen kanssa työskentely on todella nautinnollista.

 

Kaikkiin merkkeihin kaikkiin käyttöihin

Sivuillamme on esiteltynä muutamia versioita TOP Kippilavoista. Kysy kuitenkin myynnistämme lisää. Lavoja on asennettu mm. Holder, Lundberg, LM Track ja Wille kiinteistötraktoreihin. Lisäämällä lavoihin telahiekoitimen tai tela- sekä lautashiekoittimen, saadaan monikäyttöisyyttä lisättyä huomattavasti.

 

Lue lisää ↴

Kokoluokat

TOP Kippilava Wille 265 603791
TOP Kippilava Wille 265 sopii Wille 265 traktoreihin.


Katsele tuote
TOP Kippilava Wille 365 603483
TOP Kippilava Wille 365 sopii Wille 365 traktoreihin.


Katsele tuote