Verkkokauppa  ›  TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP harjalaitteet

TOP Kauhaharja

TOP KAUHAHARJA

TOP Kauhaharja on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen lehtien ja roskien harjaukseen erilaisilta kulkuväyliltä ja piha-alueilta. Kauhaharjalla sujuu lehtien, hiekoitushiekan ja kaikenlaisen roskan keräys, vuodenajasta riippumatta. Kauhaharja soveltuu myös hyvin esimerkiksi lattiakanaloiden ja broilerikasvattamoiden lattioiden harjaukseen.

Irrotettavan huulilevyn avulla irrotat ja keräät suurimmat roskat kuten laudanpalaset tai kivenpalaset kauhaan ja harjan avulla harjaat hienomman aineksen kauhaan tehden työjäljestä siistin.

Kauhaharjan painopiste on keräävään harjalaitteeseen verrattuna huomattavasti lähempänä työkonetta, mikä mahdollistaa suuremman kauhaharjan käytön pienemmissäkin koneissa.

 

Kiinnittäminen helppoa

TOP Kauhaharja kiinnitetään traktorin, pyöräkuormaajan tai monitoimikoneen etukuormaajaan. Varastoistamme löytyy kaikki yleisimmät pikakiinnikkeet ja lukuisa joukko hieman harvinaisempiakin pikakiinnikkeitä. Laaja valikoima pikakiinnikkeitä takaa sen, että varastosta löytyy varmasti pikakiinnike myös sinun tarpeeseesi. Pikakiinnike sisältyy aina TOP Kauhaharjan hintaan. 

 

Vaivatonta käyttää - myös kuormausmahdollisuus

TOP Kauhaharjalla työskentely on helppoa. Harja pyörimään ja eteenpäin ajaen saat kerättyä paksunkin kerroksen hiekkaa tai muita epäpuhtauksia. Harjaustyön voit halutessasi viimeistellä takaperin harjaten, jolloin pienimmätkin hiekan jyvät päätyvät kauhaan. Keruukauhan tilavuus on suuri pienimmissäkin malleissa, jolloin tarvetta kauhan tyhjennykselle ei ole jatkuvasti.

Kaikkiin TOP Kauhaharja malleihin on saatavilla lisävarusteena myös vesitysjärjestelmä. Vesitys/ kastelujärjestelmän avulla estetään hengitykselle haitallisen katupölyn pääseminen ilmaan harjaustyön yhteydessä. Vesitysjärjestelmään kuuluu säiliö, pumppu ja suutinramppi.

TOP_Kauhaharjan_vesitysjarjestelma_KH120_160K.jpg

TOP Kauhaharjaan on saatavilla lisävarusteena myös sivuharja joko oikealle, vasemmalle tai molemmille puolille kauhaharjaa. Sivuharja tehostaa harjausta seinien vierustoilta ja kanttari kivien reunoilta.

Erillisellä hydraulimoottorilla pyörivä harja voidaan nostaa kahdella sylinterillä ylös, jolloin kauhaosaa voidaan käyttää harjatun materiaalin kuormaukseen. 

  

Helppo huoltaa ja säätää

TOP Kauhaharjassa kuluvia osia ovat harjalamellit ja kauhan kulutushuulilevy. Ja jos kauhaan on asennettu sivuharja, niin myös sivuharjan harjakset kuuluvat kuluviin osiin. Asiakkaidemme mielestä nämä on helppo ja nopea itse vaihtaa.

Niin harjasten kuin myös kulutushuulilevyn kuluminen on kiinni paljolti käyttötunneista, mutta myös oikeista säädöistä. Harjatessa on syytä huolehtia siitä, että harja ”kelluu” maanpinnalla vapaasti. Harjan painattaminen kuluttaa kulutushuulilevyä, eikä tehosta harjauksen lopputulosta. Harjasten kulumista pystyy taas estämään sillä, ettei painata harjaksia liikaa maata vasten. Harjaustyön korkeuden säätö tapahtuu harjan molemmin puolin olevilla käsikäyttöisillä säätöveiveillä.

TOP_260_sivusta.jpg

 

Säästää aikaa, rahaa ja sinua itseäsi

Tehokkaat ja työtunteja säästävät koneet ja laitteet säästävät nopeasti aikaa ja rahaa. Siksi TOP Kauhaharja on perusteltu hankinta myös vaativalle konemiehelle. Harjaaminen tai hiekannosto on sujuvaa ja tehokasta. TOP Kauhaharja on tehokas ja kestävä.

Kokoluokat

TOP 120KH Kauhaharja 603436
TOP 120KH Kauhaharjan työleveys on 1200mm ja omapaino 370kg.


Katsele tuote
TOP 160K-KH Kauhaharja 603437
TOP 160K-KH Kauhaharjan työleveys on 1600mm ja omapaino 425kg.


Katsele tuote
TOP 160KH Kauhaharja 603438
TOP 160KH Kauhaharjan työleveys on 1600mm, korkeus on 1080mm ja omapaino 520kg.


Katsele tuote
TOP 180KH Kauhaharja 603608
TOP 180KH Kauhaharjan työleveys on 1800mm, korkeus on 1080mm ja omapaino 610kg.


Katsele tuote
TOP 200KH Kauhaharja 603439
TOP 200KH Kauharjan työleveys on 2000mm, korkeus on 1080mm ja omapaino 690kg.


Katsele tuote
TOP 240KH Kauhaharja 603440
TOP 240KH Kauharjan työleveys on 2400mm, korkeus on 1080mm ja omapaino 775kg.


Katsele tuote
TOP 260KH Kauhaharja 603441
TOP 260KH Kauhaharjan työleveys on 2600mm, korkeus on 1080mm ja omapaino 800kg.


Katsele tuote