Verkkokauppa  ›  TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP heittokauhat

TOP Heittosiipikauha

TOP HEITTOSIIPIKAUHA

TOP-Heittosiipikauha on suunniteltu erityisesti kevyen materiaalin kuten, lumen, turpeen, sahanpurun ja hakkeen kokoamiseen ja kuormaukseen. TOP-Heittosiipikauha soveltuu myös mainiosti kanaloiden ja broiler-kasvattamoiden kuivikkeiden ja lannan keräämiseen ja lastaukseen.

Heittosiipikauhalla on useita ylivertaisia ominaisuuksia verrattuna muihin kauha tyyppeihin. Tällaisia ovat mm. hyvä kuormauskorkeus ja nopeus. Erinomainen ominaisuus on myös se, että heittosiipikauhaa ei ole tarvetta ravistella tyhjäksi, jolloin säästetään peruskoneen aisojen niveliä ja hydrauliikka sylintereitä. Kauha ei käytännössä tarvitse kallistusta olleenkaan, vaan se voidaan asentaa, vaikka trukkiin.

TOP-Heittosiipikauhojen ylivertainen nopeus tulee esiin esim. lastatessa lunta. Peruskoneella ei ole tarvetta pysähtyä ravistelemaan kauhaa tyhjäksi vaan liike on jatkuvaa. Kuljettaja on lastausta hidastava tekijä ei työlaite. Ylivertaisen nopeuden takana on hydraulisesti eteen työntyvä takaseinä, joka pakottaa lastattavan materiaalin pois kauhasta. Takaseinän liike molempiin suuntiin on todella nopea.

Siipien avulla saadaan siivottua ja puhdistettua materiaali laajalta alueelta yhdellä ajokerralla. Myös seinien vierustat on helppo siivota siipien avulla. Lisävarusteena on saatavilla pystysuunnassa joustavat siivet, jolloin voidaan puhdistaa kahdessa tasossa olevien pintojen saumakohta. Esim. ns. rotvallikiven reunat ajoradan ja pyörätien välissä.

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

TOP- Heittosiipikauhoja on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin, kuudessa eri kokoluokassa. Heittosiipikauhan voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin, kurottajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

TOP-Heittosiipikauhat voidaan varustella millä tahansa pikakiinnikkeellä. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

TOP-Heittosiipikauhat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen, ja vuosien kokemuksen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän.

Heittosiipikauhojen valmistusmateriaali on kestävää terästä. Kauhan runko on vahvistettu ja jäykistetty käyttämällä erilaisia profiileja. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä. Myös siipien mekanismi on yksinkertainen mutta kestävä

Kauhan vakiotoimituksessa huulilevynä on hammasterä, joka jättää esim. lunta lastatessa karhean ja pitävän pinnan. Kauhan huulilevyn pulttien jako on standardi 305mm:ä joten halutessasi voit kiinnittää kauhaan haluamasi mallisen huulilevyn.

Muuten TOP-Heittosiipikauhassa ei ole hirveästi kuluvia osia. Muovinen kulutuslevy takaseinässä, muoviset kulutuspalat kauhan sivuilla ja kumi tiivisteet takaseinän reunoilla ovat oikeastaan ainoat kuluvat osat. Niidenkin vaihtotyö on nopea ja hankintakustannukset materiaalista johtuen alhaiset. 

Säädettävyys helpottaa työskentelyä

TOP-Heittosiipikauhoissa ei ole hirveästi huoltoa ja säätöä vaativia kohtia. Hydrauliikan painevaroventtiili on tehtaalla säädetty oikealle tasolle, mutta jos sitä on tarvetta muuttaa, onnistuu sen säätäminen myös käyttäjältä itseltään hyvin helposti. Tämän lisäksi laitteesta löytyy muutama rasvanippa, siinä kaikki.

Säästää aikaa ja rahaa

TOP-Heittosiipikauhat säästävät aikaa ja sitä kautta palkkakustannuksia, ne säästävät polttoainetta ja peruskonetta itseään. Lisäksi ne tuovat muuten melko yksitoikkoiseen työhön mielekkyyttä. Hyvin usein lastauskoneen kuljettaja on se ketä ajomiehet odottelevat. Odotellessaan ajomiehiä, voi lastauskoneen kuljettaja puhdistaa yhä uusia alueita heittosiipikauhan avulla. TOP-Heittosiipikauhalla roolit muuttuvat odottajan ja odotettavan osalta, ja koko lastauskuljetusketju tehostuu.

Varustelu

Kaikissa TOP-Heittosiipikauhoissa on vakiona hammasterä ja painevaroventtiili. Pultattava pikakiinnike tulee toimituksen mukana. Muista ilmoittaa tilauksesi yhteydessä hydrauliikan pikaliittimien tyyppi. Myös siivet ovat vakio varuste, mutta niiden pystyliike erikseen tilattava lisävaruste.

Kokoluokat

TOP Heittosiipikauha 1400 603430
TOP Heittosiipikauhan 1400 tilavuus on 0,82m3, työleveys on 1450-2650mm ja paino 450kg.


Katsele tuote
TOP Heittosiipikauha 1700 603431
TOP Heittosiipikauhan 1700 tilavuus on 1,5m3, työleveys on 1700-2900mm ja paino 525kg.


Katsele tuote
TOP Heittosiipikauha 1900 603432
TOP Heittosiipikauhan 1900 tilavuus on 2,0m3, työleveys on 1900-3100/3900mm ja paino 720/750kg.


Katsele tuote
TOP Heittosiipikauha 2000 603433
TOP Heittosiipikauhan 2000 tilavuus on 2,5m3, työleveys on 2140-4140mm ja paino 880kg.


Katsele tuote
TOP Heittosiipikauha 2500 603434
TOP Heittosiipikauhan 2500 tilavuus on 3,2m3, työleveys on 2420-4420mm ja paino 1170kg.


Katsele tuote
TOP Heittosiipikauha 2600 603435
TOP Heittosiipikauhan 2600 tilavuus on 4,7m3, työleveys on 2620-4620mm ja paino 1350kg.


Katsele tuote