TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP heittokauhat

TOP Heittokauha 2000HK
603425

TOP Heittokauha 2000

TOP Heittokauha 2000 on tilavuudeltaan 2,5m3:ta. Se painaa n.680kg. TOP Heittokauha 2000 on tehokas kokoluokka esim. lumen lastaukseen kaupunki alueilta. Kauhan mitat, etenkään leveys, eivät kuitenkaan rajoita kauhan käyttöä ahtaissakaan tiloissa. Rakenne on yksinkertainen ja vahva. TOP-Heittokauha ei sovellu raskaiden materiaalien kuten soran, hiekan tai mullan lastaukseen

TOP Heittokauha 2000 kauhan saa millä tahansa pikakiinnikkeellä.


* = pakollinen tieto täyttää

TOP Heittokauha 2000

Mitat:

- Leveys 2140mm

- Tilavuus 2,5m3

- Korkeus 1050mm

- Syvyys 1690mm

- Paino 680kg 

Ominaisuudet:

- Hydraulinen liikkuva takaseinä painevaroin

- Vaihdettava huulilevy

Hydrauliikka:

- TOP-Heittokauhan vakiotoimituksessa laitteesta tulee kolme hydrauliikka letkua peruskoneeseen. Paine, paluu ja shokkipaluu, josta öljy pääsee pois sylinteristä painevaroventtiilin toimiessa.

- TOP-Heittokauha voidaan varustaa myös lisävarusteena saatavalla hydrauliikan paineakulla.

Muut tiedot:

- TOP-Heittokauhat on teräsraepuhallettu ja pinnoitettu polyuretaani maalilla.

 

Juha Kuosmanen - 1.11.2019

"Hyvin on toiminut niin kuin odotinkin. Pääsääntöisesti käytämme TOP 2000HK Heittokauhaamme hakkeen siirtoon. Hakevarasto sijaitsee noin 6km päässä hakekontista ja siirtomatkalla on myös maantieajoa. TOP Heittokauha on yllättävän hyvä myös maantieajossa, vaikka aluksi vähän epäilin sitä kaukana olevan painopisteen vuoksi. Mutta turhaan huolehdin, tasaisesti kulkee myös maantiellä. Olemme olleet tyytyväisiä tähän hankintaan. Heittokauhan kokokin on juuri meille sopiva."