Verkkokauppa  ›  TOP - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  TOP heittokauhat

TOP Heittokauha

TOP HEITTOKAUHA

TOP-Heittokauha on suunniteltu erityisesti kevyen materiaalin kuten, lumen, turpeen, sahanpurun ja hakkeen kuormaukseen.

Heittokauhalla on useita ylivertaisia ominaisuuksia verrattuna muihin kauha tyyppeihin. Tällaisia ovat mm. hyvä kuormauskorkeus ja nopeus. Erinomainen ominaisuus on myös se, että heittokauhaa ei ole tarvetta ravistella tyhjäksi, jolloin säästetään peruskoneen aisojen niveliä ja hydrauliikka sylintereitä. Kauha ei käytännössä tarvitse kallistusta olleenkaan, vaan se voidaan asentaa, vaikka trukkiin.

TOP-Heittokauhojen ylivertainen nopeus tulee esim. lastatessa lunta. Peruskoneella ei ole tarvetta pysähtyä ravistelemaan kauhaa tyhjäksi vaan liike on jatkuvaa. Kuljettaja on lastausta hidastava tekijä ei työlaite. Ylivertaisen nopeuden takana on hydraulisesti eteen työntyvä takaseinä, joka pakottaa lastattavan materiaalin pois kauhasta. Takaseinän liike molempiin suuntiin on todella nopea.

 

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

TOP- Heittokauhoja on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin, viidessä eri kokoluokissa. Heittokauhan voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin, kurottajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

TOP-Heittokauhat voidaan varustella millä tahansa pikakiinnikkeellä. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

 

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

TOP-Heittokauhat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen, ja vuosien kokemuksen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän.

Heittokauhojen valmistusmateriaali on kestävää terästä. Kauhan runko on vahvistettu ja jäykistetty käyttämällä erilaisia profiileja. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

Kauhan vakiotoimituksessa huulilevynä on hammasterä, joka jättää esim. lunta lastatessa karhean ja pitävän pinnan. Kauhan huulilevyn pulttien jako on standardi 305mm:ä joten halutessasi voit kiinnittää kauhaan haluamasi mallisen huulilevyn.

Muuten TOP-Heittokauhassa ei ole hirveästi kuluvia osia. Muovinen kulutuslevy takaseinässä, muoviset kulutuspalat kauhan sivuilla ja kumi tiivisteet takaseinän reunoilla ovat oikeastaan ainoat kuluvat osat. Niidenkin vaihtotyö on nopea ja hankintakustannukset materiaalista johtuen alhaiset.

 

Säädettävyys helpottaa työskentelyä

TOP-Heittokauhoissa ei ole hirveästi huoltoa ja säätöä vaativia kohtia. Hydrauliikan painevaroventtiili on tehtaalla säädetty oikealle tasolle, mutta jos sitä on tarvetta muuttaa, onnistuu sen säätäminen myös käyttäjältä itseltään hyvin helposti. Tämän lisäksi laitteesta löytyy muutama rasvanippa, siinä kaikki.

 

Säästää aikaa ja rahaa

TOP-Heittokauhat säästävät aikaa ja sitä kautta palkkakustannuksia, ne säästävät polttoainetta ja peruskonetta itseään. Lisäksi ne tuovat muuten melko yksitoikkoiseen työhön mielekkyyttä. Hyvin usein lastauskoneen kuljettaja on se ketä ajomiehet odottelevat. TOP-Heittokauhalla roolit muuttuvat ja koko lastauskuljetusketju tehostuu.

 

Varustelu

Kaikissa TOP-Heittokauhoissa on vakiona hammasterä ja painevaroventtiili. Pultattava pikakiinnike tulee toimituksen mukana. Muista ilmoittaa tilauksesi yhteydessä hydrauliikan pikaliittimien tyyppi.

 

Asiakaspalaute

"TOP Heittokauhan ehdoton etu on tasainen ja siisti purku. Kauhan hydraulisesti toimivan takaseinän avulla kauhan saa purettua tasaisesti ja hallitusti toisin kuin monilla muilla kauhoilla, joilla sisältö tipahtaa kerralla yhdessä läjässä. "

 

Kokoluokat

TOP Heittokauha 1700HK 603426
TOP Heittokauhan 1700HK tilavuus on 1,5m3, leveys 1730mm ja paino 425kg.


Katsele tuote
TOP Heittokauha 1900HK 603427
TOP Heittokauhan 1900HK tilavuus on 2,0m3, leveys 1900mm ja paino 640kg.


Katsele tuote
TOP Heittokauha 2000HK 603425
TOP Heittokauhan 2000HK tilavuus on 2,5m3, leveys 2140mm ja paino 680kg.


Katsele tuote
TOP Heittokauha 2500HK 603428
TOP Heittokauhan 2500HK tilavuus on 3,2m3, leveys 2420mm ja paino 1010kg.


Katsele tuote
TOP Heittokauha 2600HK 603429
TOP Heittokauhan 2600HK tilavuus on 4,7m3, leveys 2620mm ja paino 1150kg.


Katsele tuote