Tietosuoja

Tietosuoja turvaa oikeutesi henkilötietoja käsiteltäessä

 
Jokaisella on oikeus henkilötietojensa suojaan. Tietosuoja on perusoikeus, joka turvaa rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien toteutumisen henkilötietojen käsittelyssä. Tietosuojan tarkoituksena on osoittaa, milloin ja millä edellytyksillä henkilötietoja voidaan käsitellä.

 

Olemme ottaneet toiminnassamme huomioon henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR). Niiden pohjalta olemme luoneet toimintaamme koskevan tietosuojapolitiikan ja rekisteriselosteet; Asiakasrekisteriseloste, Toimittajarekisteriseloste, SERCO uutiskirjeiden tilaajat -rekisteriseloste ja Palkansaajarekisteriseloste. Haluamme toimia luottamuksellisesti henkilötietonsa meidän käyttöön antaneita eli rekisteröityjä kohtaan. Tähän luottamukseen liittyy olennaisena osana avoimuus rekisteröityjä kohtaan sekä rekisteröityjen oikeudet.

 

Evästeiden käyttö

Tämä sivusto käyttää evästeitä palvellaksemme sivustollamme vierailevia entistä paremmin, vierailijoidemme laskemiseen, vierailulähteiden määrittämiseen sekä verkkokaupan ominaisuuksien toteuttamiseen. Evästeet auttavat muun muassa selvittämään mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä eniten ja miten kävijät liikkuvat sivuston sisällä. 

Tämän verkkosivuston kävijöiden seurantapalvelun tarjoaa Google Analytics, jolle tiedot lähetetään anonymisoituna. Kerättyä dataa ei jaeta muille osapuolille. 
Vierailutiedot kerätään anonyymisti eikä vierailijoita pyritä tunnistamaan.