Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Skaala TRA Aura (tuplarungolla)

 

SKAALA TRA LEVENEVÄT AURAT

Levenevät ja levenevät

Skaala TRA Aurat ovat kiinteäsiipisiä hydraulisesti leveneviä tuplarunkoisia auroja. Ne soveltuvat työhön kuin työhön ja moneen eri kohteeseen. Skaala Aurat on tehokkaimmillaan työssä, jossa lunta pitää siirtää työntämällä pitkiäkin matkoja. Skaala TRA Aurojen tuplarunko mahdollistaa niin sanottuja tavallisia Skaala A Auroja suuremman työleveyskapasiteetin. Käyttäjä voisi sanoa, että ne vain levenevät ja levenevät, niin suuri on työleveyskapasiteetti. Nämä tuplarunkoiset Skaalat ovat myös näitä niin sanottuja normaalimalleja korkeampia. Skaala TRA Tuplarunkoisia Auroja on saatavilla eri kokoluokkia eri peruskoneille; 4-8 tonnin peruskoneista yli 11 tonnin peruskoneisiin. 

Skaala Aurojen ohjaus on joko hydraulinen tai sähköhydraulinen. Ohjaus rakennetaan sinun tarpeidesi mukaan tilauksesi yhteydessä.

 

Tunnettu kestävyydestään

Skaala TRA Aurojen rakenne on hyvin yksinkertainen, vahva ja selkeä. Kuluvia ja särkyviä osia on hyvin vähän.  Nämä ominaisuudet tulevat esiin vuosien saatossa, koska varaosatarpeet ovat hyvin pieniä. Skaala Aurat on tehty kestämään. Niiden kiinteä etulevy säästää peruskonetta, koska kääntyvien aurojen aiheuttamaa vääntöä sivusuunnassa ei synny.

Skaala TRA Aurat on myös valmistettu kovaan käyttöön. Raaka-aine valinnat on tehty niin, että vahvoja kulutusta kestäviä materiaaleja käytetään siellä missä niille on oikeasti tarvetta. Avoin runkorakenne tekee Skaala TRA Aurasta jäätymättömän. Ei enää jäätymisongelmia aurauksessa. 

Myös huoltotöiden helppous, kuten esim. rasvaus on huomioitu näiden Skaalan TRA Zoom-aurojen suunnittelussa. Tämän huomaa arkipäivän työssä; kaikki huoltokohteet ovat hyvin esillä.

 

Säästää aikaa ja rahaa

Skaala TRA Aura on kustannustehokas, aikaa ja rahaa säästävä vaihtoehto useimpiin kohteisiin, joissa lunta on tarvetta aurata tai siirtää paikasta toiseen.

Skaala Auroilla teet lumityöt nopeasti ja tehokkaasti. Skaala TRA Aurassa ei ole pohjaa, joten sen tyhjentäminen on nopeaa. Nostat vain auran ylös ja peruutat pois kasasta.

 

Käyttäjäystävällinen varustelu ja siisti auraustulos

Kaikki Skaala TRA Aurat on varustettu jousitetuilla sivuterillä sekä kelluvalla ja jousitetulla pikakiinnikkeellä. Tämän ansiosta aura pysyy maassa epätasaisellakin alustalla ja se myötäilee maan pintaaJämäkät jouset painavat sivuterän tiivisti kiinni aurattavaan pintaan, mikä takaa myös siistin työjäljen eli auraustuloksen.

Käyttäjänä pidät varmasti myös siitä, että etulevyn terien kiinnityspulttien reikäväli on vakio. Joten löydät Skaala TRA Auraan terät oman kotikaupunkisi varaosaliikkeestä. Terä vaihtoehtoja on useita. Sivusiipien terät on erityisesti Skaala -auraan suunnitellut, joten ne saat tilattua kätevästi suoraan esim. täältä meidän verkkokauppasivuiltamme. 

Auran kiinnitys sujuu nopeasti jämäkällä jousikuormitteisella sovitteella eli pikakiinnikkeellä. Näin asennon säätö on helpompaa ja auran kuljetus siirtymismatkoilla miellyttävämpi. 

  

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Skaala TRA Aura voidaan kiinnittää useaan eri peruskoneeseen. Kelluva, jousitettu pikakiinnike takaa miellyttäviä aurauspäiviä ja öitä. Auroja on saatavilla kaikilla yleisimmillä tartunnoilla, joten Skaala TRA Aura sopii varmasti myös sinun koneeseesi.

 

 

Skaala lumiaura töissä:

 

 

 

Kokoluokat

SERCO Skaala 18-34 TRA Tuplarunkoinen Aura 603888
SKAALA 18-34 TRA Aura (työleveys 1800-3400mm) kokoluokaltaan 4-8 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 19-37 TRA Tuplarunkoinen Aura 603889
SKAALA 19-37 TRA Aura (työleveys 1900-3700mm) kokoluokaltaan 7-8 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 24-46 TRA Tuplarunkoinen Aura 603890
SKAALA 24-46 TRA Aura (työleveys 2400-4800mm) kokoluokaltaan yli 9 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 28-53 TRA Tuplarunkoinen Aura - ( UUSI KOKO! ) 604756
SKAALA 28-53 TRA Aura (työleveys 2800-5300mm) kokoluokaltaan yli 10 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 30-58 TRA Tuplarunkoinen Aura 603893
SKAALA 30-58 TRA Aura (työleveys 3000-5800mm) kokoluokaltaan yli 11 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote