Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Skaala A Aura

 

SKAALA A LEVENEVÄT AURAT

Levenevät tilanteesi mukaan

Skaala A Aurat ovat kiinteäsiipisiä hydraulisesti leveneviä auroja. Ne soveltuvat työhön kuin työhön ja moneen eri kohteeseen. Skaala Aurat on tehokkaimmillaan työssä, jossa lunta pitää siirtää työntämällä pitkiäkin matkoja. Skaala A Auran useista kokoluokkavaihtoehdoista löydät auran niin suuriin terminaaleihin, kuin myös esim. vilkkaille ja ahtaille parkkipaikoille.

Skaala A Aurojen ohjaus on joko hydraulinen tai sähköhydraulinen. Ohjaus rakennetaan sinun tarpeidesi mukaan tilauksesi yhteydessä.

 

Tunnettu kestävyydestään

Skaala A Aurojen rakenne on hyvin yksinkertainen, vahva ja selkeä. Kuluvia ja särkyviä osia on hyvin vähän.  Nämä ominaisuudet tulevat esiin vuosien saatossa, koska varaosatarpeet ovat hyvin pieniä. Skaala Aurat on tehty kestämään. Niiden kiinteä etulevy säästää peruskonetta, koska kääntyvien aurojen aiheuttamaa vääntöä sivusuunnassa ei synny.

Skaala A Aurat on myös valmistettu kovaan käyttöön. Raaka-aine valinnat on tehty niin, että vahvoja kulutusta kestäviä materiaaleja käytetään siellä missä niille on oikeasti tarvetta. Avoin runkorakenne tekee Skaala A Aurasta jäätymättömän. Ei siis enää jäätymisongelmia aurauksessa. 

Myös huoltotöiden helppous, kuten esim. rasvaus on huomioitu näissä Skaalan Zoom-aurojen suunnittelussa. Tämän huomaa arkipäivän työssä; kaikki huoltokohteet ovat hyvin esillä.

 

Säästää aikaa ja rahaa

Skaala Aura on kustannustehokas, aikaa ja rahaa säästävä vaihtoehto useimpiin kohteisiin, joissa lunta on tarvetta aurata.

Skaala Auroilla teet lumityöt nopeasti ja tehokkaasti. Skaala Aurassa ei ole pohjaa, joten sen tyhjentäminen on nopeaa. Nostat vain auran ylös ja peruutat pois kasasta.

Eräs asiakkaamme laski, paljonko työt nopeutuivat vaihdettuaan vanhan nivel-auransa Skaala 24-40A Zoom-auraan. Muutos oli huikea! Työt nopeutuivat 20-30%. 

 

Käyttäjäystävällinen varustelu ja siisti auraustulos

Kaikki Skaala A Aurat on varustettu jousitetuilla sivuterillä sekä kelluvalla ja jousitetulla pikakiinnikkeellä. Tämän ansiosta aura pysyy maassa epätasaisellakin alustalla ja se myötäilee maan pintaaJouset painavat sivuterän tiivisti kiinni aurattavaan pintaan, mikä takaa myös siistin työjäljen eli auraustuloksen.

Käyttäjänä pidät varmasti myös siitä, että etulevyn terien kiinnityspulttien reikäväli on vakio. Joten löydät Skaala A Auraan terät oman kotikaupunkisi varaosaliikkeestä. Terä vaihtoehtoja on useita. Sivusiipien terät on erityisesti Skaala -auraan suunnitellut, joten ne saat tilattua kätevästi suoraan esim. täältä meidän verkkokauppasivuiltamme. 

Auran kiinnitys sujuu nopeasti jämäkällä jousikuormitteisella sovitteella eli pikakiinnikkeellä. Näin asennon säätö on helpompaa ja auran kuljetus siirtymismatkoilla miellyttävämpi. 

  

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Skaala A Aura voidaan kiinnittää useaan eri peruskoneeseen. Kelluva, jousitettu pikakiinnike takaa miellyttäviä aurauspäiviä ja öitä. Auroja on saatavilla kaikilla yleisimmillä tartunnoilla, joten Skaala A Aura sopii varmasti myös sinun koneeseesi.

 

 

Skaala lumiaura töissä:

 

 

 

Kokoluokat

SERCO Skaala 14-23 A Aura 603881
SKAALA 14-23 A Aura (työleveys 1400-2300mm) kokoluokaltaan 2-4 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 16-26 A Aura 603882
SKAALA 16-26 A Aura (työleveys 1600-2600mm) kokoluokaltaan 3-4 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 17-28 A Aura 603883
SKAALA 17-28 A Aura (työleveys 1700-28000mm) kokoluokaltaan 3-4,5 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 19-30 A Aura 603884
SKAALA 19-30 A Aura (työleveys 1900-3000mm) kokoluokaltaan 4-8 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 22-36 A Aura 603885
SKAALA 22-36 A Aura (työleveys 2200-3600mm) kokoluokaltaan 7-8 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Skaala 24-40 A Aura 603886
SKAALA 24-40 A Aura (työleveys 2400-4000mm) kokoluokaltaan 8-9 tonnin painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote