Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Vilho LS Lautashiekoitin

 

SERCO VILHO LS LAUTASHIEKOITTIMET

SERCOn Vilho LS Lautashiekoittimet, toiselta nimeltään LS Lautassirottelijat, ovat tehokkaita ja toimintavarmoja heittäviä hiekoittimia sepelin levitykseen kaupungeissa ja taajamissa. Koneet on Suomessa koottuja ja testattuja laadukkaita työlaitteita ammattikäyttöön. Kustannustehokkaaseen liukkauden torjuntaan soveltuvat laadukkaat koneet ovat SERCOn Suomessa suunnittelemia, kokoamia ja testaamia. SERCOn huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille lautashiekoittimille.

  

Käytettävissä useiden peruskoneiden kanssa

Erinomaisesti liukkauden torjuntaan eri tilanteisiin soveltuvia Serco Vilho LS-sarjan lautashiekoittimia on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin ja kokoluokkiin. Tämän lautassirottelijan voi asentaa mm. seuraaviin tunnettuihin peruskoneisiin: Wille, Lundberg Hymas, LM-Track, Kärcher Belos ja Holder.

 

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta

Toiminnaltaan melko yksinkertaiset SERCO Vilho LS Lautashiekoittimet ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa vaativia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

 

Hallittua hiekoitusmateriaalin levitystä heittämällä

Toiminnan yksikertaisuudesta huolimatta SERCO Vilho LS Lautashiekoittimissa on kuitenkin kaikki ne välttämättömimmät säädöt, joita tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Sekä levitysmäärää että – leveyttä pystytään säätämään. Levitysleveys voidaan valita portaattomasti 1-8 metrin väliltä. 

Elektronisesti säädettävä ja hydraulisesti toimivat säätö tapahtuu ohjaamosta käsin ajon aikana.

 

SERCO_LKS_Sahkosarjan_ohjauspaneeli_otettu_27.4.2021_pienennetty.jpg

Kuva 1. Ohjauspaneeli hiekoitusmateriaalin levitysmäärän ja -leveyden säätämiseen ohjaamosta käsin.

 

Heittävä hiekoitin säästää aikaa ja rahaa

SERCO Vilho LS Lautashiekoitin on materiaalia ja aikaa säästävä valinta liukkauden torjuntaan. Ajansäästö perinteisiin telahiekoittimiin verrattuna voi olla optimaalisessa tilanteessa jopa 75 % lautashiekoittimen portaattoman levitysleveyden ansiosta. Levitettävän materiaalin säästö voi olla jopa 30 % lautashiekoittimen tasaisen levitystekniikan ansiosta.

 

Yhdessä liukkautta torjumaan!

Olemme kiinnostuneita asentamaan taloudellisia ja tehokkaita SERCO Vilho LS Lautashiekoittimia eli Lautassirottimia yhä uusiin peruskoneisiin ja kiinteistötraktoreihin. Ota reippaasti yhteyttä, jos mieleesi tulee jotain kysyttävää Vilho LS Lautassirottelijoistamme tai niiden sopivuudesta peruskoneeseesi. Yhteistyöllä sujuvaan liukkauden torjuntaan!

 

Kokoluokat

SERCO Vilho 450LS Lautassirotin 600308
Serco Vilho 450LS Lautassirotin kokoluokaltaan 1500-3000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 700LS Lautassirotin 600307
Serco Vilho 700LS Lautassirotin sopii kokoluokaltaan 3000-6000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1000LS Lautassirotin 600292
Serco Vilho 1000LS Lautassirotin kokoluokaltaan 6000-9000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote