Verkkokauppa  ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  Serco hiekottimet

Vilho LS Lautassirotin

 

SERCO VILHO LS LAUTASSIROTTELIJAT

Sercon Vilho LS Lautassirottelijat, toiselta nimeltään LS Lautashiekottimet, ovat tehokkaita ja toimintavarmoja lautassirottimia sepelin levitykseen kaupungeissa ja taajamissa. Koneet on Suomessa koottuja ja testattuja laadukkaita työlaitteita ammattikäyttöön. Kustannustehokkaaseen liukkauden torjuntaan soveltuvat laadukkaat koneet ovat Sercon Suomessa suunnittelemia, kokoamia ja testaamia. Sercon huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille lautassirottelijoille.

  

Käytettävissä useiden peruskoneiden kanssa

Erinomaisesti liukkauden torjuntaan eri tilanteisiin soveltuvia Serco Vilho LS-sarjan lautassirottelijoita on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin ja kokoluokkiin. Lautassirottelijan voi asentaa mm. seuraaviin tunnettuihin peruskoneisiin: Wille, Lundberg Hymas, LM-Track, Kärcher Belos ja Holder.

 

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta

Toiminnaltaan melko yksinkertaiset Serco Vilho LS-Lautassirottelijat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa vaativia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

 

Säädettävyys helpottaa työskentelyä

Toiminnan yksikertaisuudesta huolimatta Serco Vilho LS-Lautassirottelijoissa on kuitenkin kaikki ne välttämättömimmät säädöt, joita tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Sekä levitysmäärää että – leveyttä pystytään säätämään. Levitysleveys voidaan valita portaattomasti 1-8 metrin väliltä. 

Elektronisesti säädettävä ja hydraulisesti toimivat säätö tapahtuu ohjaamosta käsin ajon aikana.

 

Uudempi_ohjain.PNG

Kuva 1. Ohjauspaneeli levitysmäärän ja -leveyden säätämiseen ohjaamosta käsin.

 

Säästää aikaa ja rahaa

Serco Vilho LS-Lautassirottelija on materiaalia ja aikaa säästävä valinta liukkauden torjuntaan. Ajansäästö perinteisiin telasirottelijoihin verrattuna voi olla optimaalisessa tilanteessa jopa 75 % lautassirottelijan portaattoman levitysleveyden ansiosta. Levitettävän materiaalin säästö voi olla jopa 30 % lautassirottelijan tasaisen levitystekniikan ansiosta.

 

Yhdessä liukkautta torjumaan!

Olemme kiinnostuneita asentamaan taloudellisia ja tehokkaita Serco Vilho LS- Lautassirottelijoita yhä uusiin peruskoneisiin ja kiinteistötraktoreihin. Ota reippaasti yhteyttä, jos mieleesi tulee jotain kysyttävää Vilho LS Lautassirottelijoistamme tai niiden sopivuudesta peruskoneeseesi. Yhteistyöllä sujuvaan liukkauden torjuntaan!

 

Kokoluokat

SERCO Vilho 450LS Lautassirotin 600308
Serco Vilho 450LS Lautassirotin kokoluokaltaan 1500-3000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 700LS Lautassirotin 600307
Serco Vilho 700LS Lautassirotin sopii kokoluokaltaan 3000-6000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote
SERCO Vilho 1000LS Lautassirotin 600292
Serco Vilho 1000LS Lautassirotin kokoluokaltaan 6000-9000kg painoisiin peruskoneisiin.


Katsele tuote