Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Serco RST Kuljetussäiliö

 

SERCO RST KULJETUSSÄILIÖT

Serco Kuljetussäiliöt ovat tuoteryhmä, joka on ollut alusta asti mukana Sercon tuotevalikoimassa. Säiliöiden valmistus on aloitettu jo 1990-luvun alussa Kortesjärvellä, josta se siirtyi 2006 muiden Serco tuotteiden mukana Köyliöön. Serco kuljetussäiliöiden käyttökohteet ovat moninaisia. Säiliötä voidaan käyttää niin teiden kasteluun, suolaukseen, pölynsidontaan, puhtaan veden siirtoon ja varastointiin.  

 

Lähes kaikkiin kuorma-autoihin

Serco kuljetussäiliöistä löytyy ratkaisu lähes kaiken kokoisiin ja erilaisilla alustoilla oleviin kuorma-autoihin. Säiliön runkopituus mitoitetaan juuri oikeaksi sinun autoosi ja painon jakauma lasketaan siihen tarkoitukseen olevalla laskenta ohjelmalla. Runkoja on saatavilla vaijeri- ja koukku-tartunnalla, sekä omilla jaloilla seisovana mallina. Lisäksi olemme tehneet lukuisia räätälöintejä vuosien saatossa asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

SERCO_RST_Kuljetussailio__keltainen__12_5m3__Lisavarusteilla__valopalkki__CY_27__hydr._purkuventtiili_ja_letkukorit.jpg

Kuva 1. Eräälle asiakkaalle valmistettu heidän toiveidensa mukainen SERCO RST Kuljetussäiliö 12,5m3. Lisävarusteina mm. valopalkki, pinnanosoitin, letkukorit, hydraulinen purkuventtiili sekä CY-27 liuoslevitin eli huntulevitin.

 

Miksi ruostumaton materiaali?

Serco säiliöt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa niille useita etuja verrattuna muovi- tai lasikuitusaäiliöihin. Niiden korjaaminen mahdollisessa vauriotilanteessa on helpompaa, niiden kestoikä on huomattavasti pidempi ja mikä parasta, elinkaaren loppupäässäkin ruostumattomalla säiliöllä on arvonsa, toisin kuin ongelmajätteeksi muodostuneilla muovi- ja lasikuitusäiliöillä. Joten vaikka ruostumaton kuljetussäiliö on hankintahinnaltaan ehkä hieman korkeampi, tulee säiliön hankkinasta koko elinkaarensa aikana huomattavasti edullisempi verrattuna muovi- ja lasikuitusäiliöihin. Vähennetään yhdessä muovin käyttöä. 

 

Toimintavarmoja ja luotettavia

Serco kuljetussäiliöt ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja ja luotettavia. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

 

Käyttömukavuus

Serco Kuljetussäiliöissä on ajateltu myös kuljettajan työskentelymukavuutta. Kaikki kohteet, joihin kuljettajan pitää päästä käsiksi päivän aikana ovat hyvin saavutettavissa. Loiskelevyt säiliön sisällä pitävät kuljetettavan nesteen hyvin paikoillaan, jolloin säiliö ei ala "ohjaamaan" auto.

 

Runsas varustelu

Säiliöihin on saatavilla runsaasti eri lisävarusteita. Lisävarusteilla säiliöstä on mahdollista rakentaa todella monipuolinen paketti. Vain mielikuvitus rajoittaa säiliöiden käyttötarkoitusta. Säiliöihin on asennettu lisävarusteena mm. matalapainepumppuja, korkepainepumppuja, generaattoreita, kompressoreja, viemärin avaus järjestelmiä, yms.  Kerro meille sinun tarpeesi, niin me teemme sinulle tapeidesi mukaisen säiliön.

 

Kokoluokat

SERCO RST säiliö koukku/vaijerirungolla
Serco RST Säiliö koukku/vaijerirungolla. Vaihtoehtoina eri kokoisia säiliöitä.


Katsele tuote
SERCO RST säiliö omilla jaloilla


Katsele tuote