**
Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Niilo KH Kauhaharja

 

SERCO NIILO KH KAUHAHARJAT

Serco Niilo -tuoteperheen KH Kauhaharjat ovat Sercon pitkälle viedyn tuotekehityksen vastaus moneen ongelmaan, joita asiakkaamme ovat kohdanneet tehdessään keväisiä hiekannostoja ja puhdistuksia. Niilo KH Kauhaharjat ovat tehokkaita ja toimintavarmoja kauhaharjoja sepelin ja hiekan nostoon kaupungeissa ja taajamissa. Sercon huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille kauhaharjoille.

 

Sopii kaikkiin työlaitteisiin

Niilo KH Kauhaharjoja on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin useissa eri kokoluokissa. Kauhaharjan voi asentaa muun muassa traktoreihin, kurottajiin, pyöräkuormaajiin, kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

Niilo KH Kauhaharjoja voidaan varustaa millä tahansa pikakiinnikkeellä. Pikakiinnike sisältyy aina koneen toimitukseen ja hintaan. Varastostamme löytyy yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

 

Ammattilaisten arvostamia ominaisuuksia

Niilo KH Kauhaharjassa on monia tarkkaan mietittyjä ja asiakaspalautteiden kautta koneeseen kehitettyjä yksityiskohtia. Kahdessa isommassa mallissa on kaksi sellaista erityistä ominaisuutta, joita ei monista muista markkinoilla olevista kauhaharjoista löydy. Nimittäin niissä on mahdollisuus pyörittää harjoja molempiin suuntiin, jolloin Niilo kauhaharjaa voidaan käyttää myös avoharjana. Keväiset pakkasyöt eivät myöskään tuota enää murhetta kastelujärjestelmän letkujen jäätymisen kanssa. Niilo kauhaharjan kastelujärjestelmän säiliössä on vakiona pieni erillinen säiliö pakkasnesteelle. Pienessä säiliössä mukana kulkevalla pakkasnesteellä voidaan tehokkaasti estää kastelujärjestelmän letkujen jäätyminen ilman mennessä miinuksen puolelle. Nämä ominaisuudet mahdollistavat käyttäjälle pitkäikäsiä, kestäviä ja taloudellisia työtunteja. 

 

SERCO_Niilo_KH_Kauhaharja_toimii_myos_avoharjana_IMG_0020_pienennetty.JPG

Kuva 1. SERCOn Niilo Kauhaharja toimii myös avoharjana.

 

Helppo säädettävyys tuo kustannustehokkuutta

Kaikista malleista löytyy pultattava ja siten helposti vaihdettava huulilevy, kauhan kellunta, kannatuspyörät ja monia muita työtä helpottavia yksityiskohtia.

Kaikissa Niilo KH malleissa on hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen harjasten korkeussäätö. Tämä on tärkeää, koska harjasten liiallinen painattaminen maata vasten, kuluttaa harjat nopeasti loppuun. Säätämällä harjaa aina optimitasolle, varmistetaan sekä paras mahdollinen puhdistusjälki että mahdollisimman pitkäikäinen harjasten käyttö. Näin säästyy rahaa ja aikaa. 

Myös harjaelementtien vaihto Niilo KH kauhaharjoihin on helppoa ja yksinkertaista, ja se onnistuu ilman erikoistyökaluja. Meiltä saat myös Niilo KH Kauharjaan kaikki tarvittavat varaosat. 

  

Näin tehokas on Niilo Kauhaharja:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/a4K7OcOTc8w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

  

Kokoluokat

SERCO Niilo 1200KH Kauhaharja 603436
Niilo 1200KH Kauhaharjan (ent. TOP KH120 Kauhaharjan) työleveys on 1200mm ja omapaino 370kg.


Katsele tuote
SERCO Niilo 1600K-KH Kauhaharja 603437
Niilo 1600K-KH Kauhaharjan (ent. TOP KH160K Kauhaharjan) työleveys on 1600mm ja omapaino 425kg.


Katsele tuote
SERCO Niilo 2000KH Kauhaharja 604263
Niilo 2000KH Kauharjan työleveys on 2000mm ja omapaino 765kg


Katsele tuote
SERCO Niilo 2500KH Kauhaharja 604266
Niilo 2500KH Kauharjan työleveys on 2500mm ja omapaino 945kg


Katsele tuote