Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Niilo KH Kauhaharja

 

SERCO NIILO KH KAUHAHARJAT

Serco Niilo -tuoteperheen KH Kauhaharjat ovat Sercon pitkälle viedyn tuotekehityksen vastaus moneen ongelmaan, joita asiakkaamme ovat kohdanneet tehdessään keväisiä hiekannostoja ja puhdistuksia. Nämä harjakoneet ovat tehokkaita ja toimintavarmoja kauhaharjoja sepelin ja hiekan nostoon kaupungeissa ja taajamissa. Sercon huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille kauhaharjoille.

 

Sopii kaikkiin työlaitteisiin

Niilo KH Kauhaharjoja on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin useissa eri kokoluokissa. Tämä harjakone voidaan asentaa muun muassa traktoreihin, kurottajiin, pyöräkuormaajiin, kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

Niilo KH Kauhaharjoja voidaan varustaa millä tahansa pikakiinnikkeellä. Pikakiinnike sisältyy aina harjakoneen toimitukseen ja hintaan. Varastostamme löytyy yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

 

SERCO_Niilo_Kauhaharjan_pikakiinnikkeen_kellunta_pienennetty.JPG

Kuva 1. Niilokauhaharjassa on vakiona pultattava pikakiinnike kellunnalla. 

 

Kiinteistönhoitoalan ammattilaisten arvostamia ominaisuuksia

Niilo KH Kauhaharjassa on monia tarkkaan mietittyjä ja asiakaspalautteiden kautta koneeseen kehitettyjä yksityiskohtia. Kaikkissa Niilo kauhaharjojen kokoluokissa on mahdollista pyörittää harjoja molempiin suuntiin. Tämä mahdollistaa kauhaharjan käytön myös avoharjana. 

  

SERCO_Niilo_Kauhaharja_Toimii_myos_avoharjana_pienennetty.JPG

Kuva 2. SERCOn Niilo Kauhaharja toimii myös avoharjana.

 

Kahdessa isommassa mallissa on lisäksi erityinen ominaisuus, jollaista ei monista muista markkinoila olevista harjakoneista löydy. Nimittäin lisävarusteena myytävässä pölynsidontajärjestelmässä on edistyksellinen jäätymisenestojärjestelmä. Keväiset pakkasyöt eivät tuota enää murhetta kastelujärjestelmän letkujen jäätymisen kanssa. Niilo kauhaharjan kastelujärjestelmän säiliössä on vakiona pieni erillinen säiliö pakkasnesteelle. Pienessä säiliössä mukana kulkevalla pakkasnesteellä voidaan tehokkaasti estää kastelujärjestelmän letkujen jäätyminen ilman mennessä miinuksen puolelle. Nämä ominaisuudet mahdollistavat käyttäjälle pitkäikäsiä, kestäviä ja taloudellisia työtunteja. 

 

SERCO_Niilo_Kauhaharjan_vesitysjarjestelma_eli_polynsidontajarjestelma_pienennetty.jpg

Kuva 3. Lisävarusteena saatavassa pölynsidontajärjestelmässä on 2000KH ja 2500KH kokoluokissa vakiona letkujen jäätymisenestojärjestelmä.

 

Helppo harjakoneen säädettävyys tuo kustannustehokkuutta

Kaikista malleista löytyy pultattava ja siten helposti vaihdettava huulilevy, kauhan kellunta, kannatuspyörät ja monia muita työtä helpottavia yksityiskohtia.

Kaikissa Niilo KH malleissa on hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen harjasten korkeussäätö. Tämä on tärkeää, koska harjasten liiallinen painattaminen maata vasten, kuluttaa harjat nopeasti loppuun. Säätämällä harjaa aina optimitasolle, varmistetaan sekä paras mahdollinen puhdistusjälki että mahdollisimman pitkäikäinen harjasten käyttö. Näin säästyy rahaa ja aikaa. 

Myös harjaelementtien vaihto Niilo KH kauhaharjoihin on helppoa ja yksinkertaista, ja se onnistuu ilman erikoistyökaluja. Meiltä saat myös Niilo KH Kauharjaan kaikki tarvittavat varaosat. 

 

SERCO_Niilo_Kauhaharjan_harjasten_helppo_korkeussaato_pienennetty.JPG 

Kuva 4. Niilo Kauhaharjan harjasten korkeussäätö on helppoa ja yksinkertaista. 

 

Nopea kauhan tyhjennys

Niilo Kauhaharjassa on erillisellä hydrauliikalla ylös nostettava harja. Näin kauhaosaa voidaan käyttää harjatun materiaalin kuormaukseen. 

 

SERCO_Niilo_Kauhaharjan_tyhjennys1_pienennetty.JPG

Kuva 5. Hydraulisesti pyörivä harja voidaan nostaa kahdella sylinterillä ylös, jolloin kauha on helppo tyhjentää. 

 

 

Näin tehokas on Niilo Kauhaharja:

  

  

Kokoluokat

SERCO Niilo 1200KH Kauhaharja 603436
Niilo 1200KH Kauhaharjan (ent. TOP KH120 Kauhaharjan) työleveys on 1200mm ja omapaino 370kg.


Katsele tuote
SERCO Niilo 1600K-KH Kauhaharja 603437
Niilo 1600K-KH Kauhaharjan (ent. TOP KH160K Kauhaharjan) työleveys on 1600mm ja omapaino 425kg.


Katsele tuote
SERCO Niilo 2000KH Kauhaharja 604263
Niilo 2000KH Kauharjan työleveys on 2000mm ja omapaino 765kg


Katsele tuote
SERCO Niilo 2500KH Kauhaharja 604266
Niilo 2500KH Kauharjan työleveys on 2500mm ja omapaino 945kg


Katsele tuote