Verkkokauppa  ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  Serco lanat

Kerttu TL Tielana

SERCO KERTTU TIELANAT

Sercon Kerttu TL Tielana on vankka ja varma valinta monen kokoisten sorateiden perusparannukseen ja hoitotyöhön. Laite on Suomessa valmistettu ja se on vankan putkipalkkirungon ansiosta todella vahva ja kestävä. Laitteen kehitys on aloitettu jo 1980-luvulla ja sieltä saakka on mukana seurannut esim. hyväksi havaittu terien sijoittelu.

4.jpg

Tekniikka

Sercon Kerttu TL-Tielanoissa on vain se välttämätön tekniikka mitä tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Kaikki ylimääräinen ja vikaantumisherkkä on pyritty karsimaan laitteesta pois, jotta siitä on saatu kestävä, vähäistä huoltoa tarvitseva mutta silti edullinen. Ohjaamosta käsin pystytään säätämään ajon aikana laitteen kallistusta, piennarterää ja työsyvyyttä. Sercon Kerttu TL Tielanaa on saatavilla vain yhdessä kokoluokassa. Tielanan paino on 1760kg mutta lisävarusteena tielanaan on saatavilla lisäpainoja niin, että koneen paino nousee 3000kg:n. Tielanan käyttö vaati traktorilta 2 x 2-toimisia hydrauliikka lohkoja ja 1 x 1-toimisen lohkon.

Käyttö

Kerttu Tielanan terien geometria on käytössä hyväksi todettu. Kaksi etummaista terää irrottaa tienpinnasta materiaalin ja vetää maa-aineksen reunoilta keskelle, jolloin maa-aineksen sekoittuminen käynnistyy tehokkaasti heti lanan etuosassa. Viimeinen työterä on pitkä yksiosainen terä joka tasaa työjäljen yhdessä vapaasti kelluvan kiviharavan kanssa. Kiviharavan työkorkeuden säätö on muun laitteen säädöistä riippumaton. Piennarterä on sijoitettu aivan laitteen etuosaan, jolloin pientareelta tuleva maa-aines saadaan sekoittumaan muuhun maa-ainekseen tehokkaasti. Työnopeudella on suuri merkitys lopputulokseen ja se onkin aina sovitettava vallitseviin olosuhteisiin. Tielana kiinnitetään traktorin vetovarsiin ja niillä säädetään työsyvyys, yhdessä takapään hydraulisen noston kanssa. Kallistuksella muotoillaan tienpinta ojia kohden viettäväksi, jolloin sadevesi ei jää tielle makaamaan.

SERCO_Kerttu_2500TL_Tielanan_piennartera_YKSITYISKOHTA.jpg

Varusteet

Sercon Kerttu TL Tielanoissa on vakiona valot, varoitusmajakka ja hydraulinen piennarterä. Lisävarusteena Kerttu TL Tielanoihin on saatavilla lisäpainot ja erilaisia terävaihtoehtoja, mm. tappiterät.

Kokoluokat

SERCO Kerttu 2500TL Tielana 600968
Serco Kerttu 2500TL Tielana kokoluokaltaan yli 80hv traktoreihin.


Katsele tuote