Verkkokauppa  ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  Serco lanat

Kerttu KPK Polannekarhu

SERCO KERTTU KPK POLANNEKARHU

Sercon Kerttu KPK Polannekarhu eli polannelana on Sercolla kehitetty tuote jolla voidaan hoitaa sorateiden ja sorakenttien tasausta kesäisin. Mutta nimensä mukaisesti polannelana soveltuu myös teiden talvikunnossapitoon ja sillä voidaan poistaa polannetta tien pinnasta. Polannekarhu on "tiekarhun jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa", ja siitä löytyy lähes kaikki ne ominaisuudet mitä löytyy myö tiekarhusta. Tästä syystä laite on kätevä esim. pihojen pintojen muotoiluun. Monet asfaltinpohjia kesäisin tekevät urakoitsijat ovatkin valinneet Serco Kerttu KPK polannelanan työkalukseen, koska laite yhdistettynä esim. pyöräkuormaajaan on huomattavasti ketterämpi kuin perinteinen "tiekarhu". Polannekarhussa on mm. terän kallistus, terän kääntö, terän sivusiirto ja terän nosto/lasku vakiona.

Serco Kerttu KPK:n saa valittua kaikilla yleisimmillä pikakiinnikkeillä ja kiinnikkeen vaihtaminen myöhemminkin on helppoa koska se on pulttikiinnitteinen. Laiteen hydrauliikka on myös rakennettu käyttäjäystävälliseksi, ja peruskone ei vaadikaan kuin jatkuvan paine- ja paluuliitännän. Polannekarhun ohjaus tapahtuu ohjaamoon asennettavasta ohjausyksiköstä kahden joystic-ohjaimen avulla. Sähköhydraulinen ohjaus on todella tarkka ja siksi pintojen muotoilu onkin kiinni enemmän isännästä, kuin koneesta.

Serco Kerttu KPK polannelanaa saa 2,5m tai 3m terällä. Lisävarusteena laite voidaan varustaa mm seuraavilla lisävarusteilla; Hydraulinen veitsiterä materiaalivirran katkaisuun terän jättöpäästä, tai vastaava terä kiinteänä ja tappiterä tehostamaan laitteen pureutumista käsiteltävään pintaan.

Kokoluokat

SERCO Kerttu 2500KPK Polannekarhu 600965
Serco Kerttu 2500KPK Polannekarhu kokoluokaltaan vähintään 8-9t peruskoneille


Katsele tuote
SERCO Kerttu 3000KPK Polannekarhu 603843
Serco Kerttu 3000KPK Polannekarhu kokoluokaltaan yli 9t peruskoneille


Katsele tuote