Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Kerttu KPK Polannekarhu

 

SERCO KERTTU POLANNEKARHU

Kulkuväylien ja pihojen kesä- ja talvihoidossa tulee eteen tilanteita, joissa tarvittaisiin tiehöylän ominaisuuksia, mutta pienemmässä koossa. Näitä tarpeita varten Serco on kehittänyt Kerttu KPK -polannekarhun eli polannelanan, jolla hoituvat polanteen poisto talvella sekä sorapintaisten väylien ja kenttien tasaus kesällä. 

 

Uskomattoman ketterä ja monipuolinen

SERCOn Kerttu KPK  Polannekarhu on "tiekarhun jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa", ja siitä löytyy lähes kaikki ne ominaisuudet mitä löytyy myö tiekarhusta. Tästä syystä laite on kätevä esim. pihojen pintojen muotoiluun. Monet asfaltinpohjia kesäisin tekevät urakoitsijat ovatkin valinneet Serco Kerttu KPK polannelanan työkalukseen, koska laite yhdistettynä esim. pyöräkuormaajaan on huomattavasti ketterämpi kuin perinteinen "tiekarhu". Kerttu KPK polannekarhussa on mm. terän kallistus, terän kääntö, terän sivusiirto ja terän nosto/lasku vakiona.

 

Koneeseen kuin koneeseen

Serco Kerttu KPK:n saa valittua kaikilla yleisimmillä pikakiinnikkeillä ja kiinnikkeen vaihtaminen myöhemminkin on helppoa koska se on pulttikiinnitteinen.

 

Helppo ja todella tarkka ohjaus

Laiteen hydrauliikka on myös rakennettu käyttäjäystävälliseksi, ja peruskone ei vaadikaan kuin jatkuvan paine- ja paluuliitännän. Polannekarhun ohjaus tapahtuu ohjaamoon asennettavasta ohjausyksiköstä kahden joystic-ohjaimen avulla. Sähköhydraulinen ohjaus on todella tarkka ja siksi pintojen muotoilu onkin kiinni enemmän isännästä, kuin koneesta.

 

Terävarustelua

Serco Kerttu KPK polannelanaa saa 2,5m tai 3m terällä. Lisävarusteena laite voidaan varustaa mm seuraavilla lisävarusteilla; Hydraulinen veitsiterä materiaalivirran katkaisuun terän jättöpäästä, tai vastaava terä kiinteänä ja tappiterä tehostamaan laitteen pureutumista käsiteltävään pintaan.

 

Kokoluokat

SERCO Kerttu 2500KPK Polannekarhu 600965
SERCO Kerttu 2500KPK Polannekarhu kokoluokaltaan vähintään 8-9t peruskoneille


Katsele tuote
SERCO Kerttu 3000KPK Polannekarhu 603843
Serco Kerttu 3000KPK Polannekarhu kokoluokaltaan yli 9t peruskoneille


Katsele tuote