Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

JCE-pumppu

 

JCE KESKIPAKOPUMPPU 


Serco tarjoaa monipuoliset tarvikkeet kaupunki-infran pesuun. Pölyhaitat etenkin keväisin, ovat yhä kasvava ongelma taajamissa ja kaupungeissa. Pölyongelmat aiheuttavat ihmisille monenlaisia terveysongelmia ja siksi pölyyn, ja sen torjuntaan, on kiinnittetty entistä enemmän huomiota. Vaatimusten kasvaminen pölyntorjunnassa, on myös kasvattanut vaatimuksia koneissa ja laitteissa, joita käytetään asuttujen alueiden kevät siivouksissa.

 

Serco on JCE pumppujen virallinen maahantuoja


JCE-Pumppujen historia ulottuu kauas aina 80-luvulle asti. Serco on ollut tekemisissä JCE-Pumppujen kanssa vuodesta 1994 ja pumppujen virallisena maahantuojana vuodesta 2011 asti. Pumppuja on saatavana eri tuotoilla ja eri voimanlähteillä, mm. poltto-, sähkö- ja hydraulimoottori käyttöisinä. 

 

Monikäyttöinen JCE-pumppu


JCE-Pumppua voi käyttää painelähteenä katupesureille ja letkukelalle. Sitä voidaan käyttää teiden ja istutusten kasteluun. Edelleen JCE-Pumppua voidaan käyttää nesteiden siirtoon ja kuljetuksiin. Pumppu on laadukasta valua ja sen teflon pinnoite sallii myös esim. suolaliuoksen pumppaukseen. Pumppu on myös itse imevä jolloin esim. säiliöiden täyttö onnistuu vaikka vedenpinta olisi huomattavasti pumppua alempana.

 

Yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa


JCE-Pumppu muodostaa yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa todella tehokkaan yksikön nopea tempoiseen pesukauteen. JCE-Pumppun "taistelupariksi" sopii hyvin esim. Sercon myymät Letkukelat. JCE-Pumppua voidaan käyttää esim. painelähteenä Serco Aaro RW ja Serco Aaro CC katupesulaitteisiin, ja se voidaan liittää lisävarusteeksi Sercon valmistamiin kuljetussäiliöihin.

 

Kokoluokat

JCE-Pumppu 3" (hydr.moottorilla) 003229
Tehokas JCE-Keskipakopumppu 3" hydraulimoottorilla


Katsele tuote
JCE-Pumppu 3-4" (hydr.moottorilla) 003231
Tehokas JCE-Keskipakopumppu 3" hydraulimoottorilla ja 4" siipipyörällä.


Katsele tuote
JCE-Pumppu 3-4" (sähkömoottorilla) 004301
Tehokas JCE-Keskipakopumppu 3" 5,5kW sähkömoottorilla ja 4" siipipyörällä.


Katsele tuote
JCE-Pumppu 3-4" (bensamoottorilla) 004306
Tehokas JCE-Keskipakopumppu 3" bensamoottorilla ja 4" siipipyörällä.


Katsele tuote