Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Serco Huntulevittimet

 

SERCO Huntulevittimet

SERCO Huntulevittimet eli LL Liuoslevittimet ovat Sercon kehittämiä nesteenlevityslaitteita. Sercon huntulevittimet on jo vakiintunut käsite etenkin maanrakennuspuolella, jossa joudutaan tekemään rakennuspohjien kastelu- ja tiivistystöitä. Nämä Sercon liuoslevittimet ovat kuitenkin monikäyttöisiä ja niitä voidaankin käyttää kastelun lisäksi esim. luistelukenttien jäädytykseen, suolaliuoksen levitykseen sekä pölynsidontaan. Muun muassa monet suomalaiset raviradat ovat valinneet Sercon liuoslevittimet muiden Serco -tuotteiden tukemana raviratojensa kasteluun.

 

Tukkeutumaton

Serco Huntulevittimet ovat käytännössä tukkeutumattomat. Perinteisiin kasteluramppeihin verrattuna Serco huntulevittimissä on suuret kanavat ja reijät, joista neste tulee ulos. Tästä syystä Serco Huntulevittimet eli liuoslevittimet ovat käytännössä tukkeutumattomia. 

 

Ylivertaisia ominaisuuksia

Serco Huntulevittimen vahvin ominaisuus piilee sen muodostamissa vesipisaroissa. Vesipisarat tulevat ulos kammiomaisesta suuttimesta niin pieninä, mutta kuitenkin kovalla paineella, että ne tunkeutuvat syvälle kasteltavaan pintaan. Hyvin usein kuivalle pinnalle levitettävä neste jää "tulvimaan" pinnalle eikä imeydy. Tätä ongelmaa ei ole Sercon huntulevittimissä. Edelleen pisaran koko ja toisaalta huntulevittimen suihkun muoto estävät kiviaineksen erottumisen. Tämä on hyvin olennaista silloin, kun tarkoituksena on tiivistää pinta kastelun jälkeen. Serco Huntulevitin jättää hienon aineksen isompien kivien sekaan ja takaan näin tiivistämisen onnistumisen.

 

Monta käyttöä talvella

Paitsi luistinratojen jäädyttämiseen, niin Serco huntulevittimille on myös muuta talvikäyttöä. Pienempään malliin on saatavilla sulkutulppia lisävarusteena, jotka mahdollistavat Cy-15 mallin käytön myös liuoksen levittämisessä mustan jään torjunnassa.

 

Kokoluokat

SERCO CY-15 LL Liuoslevitin 600343
SERCO CY-15 LL Liuoslevitin erilaisten nesteiden ja veden vapaapudotukseen. Pienin reikä, josta neste tulee ulos, on 15mm


Katsele tuote
SERCO CY-27 LL Liuoslevitin 600345
SERCO CY-27 LL Liuoslevitin erilaisten nesteiden ja veden vapaapudotukseen. Pienin reikä, josta neste tulee ulos, on 27mm


Katsele tuote