Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Serco (Esteri) pumppu

 

SERSO (ESTERI) KESKIPAKOPUMPPU


Serco tarjoaa monipuoliset tarvikkeet kaupunki-infran pesuun. Pölyhaitat etenkin keväisin, ovat yhä kasvava ongelma taajamissa ja kaupungeissa. Pölyongelmat aiheuttavat ihmisille monenlaisia terveysongelmia ja siksi pölyyn, ja sen torjuntaan, on kiinnittetty entistä enemmän huomiota. Vaatimusten kasvaminen pölyntorjunnassa, on myös kasvattanut vaatimuksia koneissa ja laitteissa, joita käytetään asuttujen alueiden kevät siivouksissa.

 

Laadukas Suomalainen 


Serco (Esteri) Keskipakopumpun nimessä oleva Esteri viitaa siihen, että tämä pumppu on Suomalaisen Veikko Nummela Oy:n valmistama keskipakopumppu. Veikko Nummela Oy taas on tunnettu laadukkaista Esteri palopumpuistaan. Yhdessä Sercon kanssa yhdistettiin kokemukset infranhoitopuolen asiakkaiden tarpeista taloudelliseen, mutta kuitenkin huippulaatuiseen keskipakopumpuun. Pumppuja on saatavilla vain hydraulimoottori käyttöisinä. 

 

Monikäyttöinen


Serco Pumppua voi käyttää painelähteenä katupesureille ja letkukelalle. Sitä voidaan käyttää teiden ja istutusten kasteluun. Edelleen Serco Esteri pumppua voidaan käyttää nesteiden siirtoon ja kuljetuksiin. Pumppu ei sovellu suolaliuoksen pumppaukseen.  

 

Yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa


Serco Esteri pumppu muodostaa yhdessä muiden Sercon pesutuotteiden kanssa todella tehokkaan yksikön nopea tempoiseen pesukauteen. Serco Esteri Pumpun "taistelupariksi" sopii hyvin esim. Sercon myymät Letkukelat. Serco Esteri Pumppua voidaan käyttää esim. painelähteenä Serco Aaro RW ja Serco Aaro CC katupesulaitteisiin, ja se voidaan liittää lisävarusteeksi Sercon valmistamiin kuljetussäiliöihin.

 

Kokoluokat

SERCO Pumppu D-16/014 (hydr.moottorilla) 602696
Serco Pumppu D-16/014 on erittäin laadukas keskipakopumppu hydraulimoottorilla.


Katsele tuote