Verkkokauppa  ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  Serco pesulaitteet

Aaro TSC Liikennemerkkipesuri

 

SERCO AARO TSC LIIKENNEMERKKIPESURIT

Sercon Aaro TSC Liikennemerkkipesuri eli liikennemerkkien pesulaite on yhdessä käyttäjien kanssa vuosien saatossa kehitetty laite liikennemerkkien, opasteiden ja sumupaalujen talvi pesuun. Merkit ja opasteet likaantuvat lumesta lumisateen ja lumenaurauksen yhteisvaikutuksesta. Laite on alusta loppuun Sercon suomessa suunnittelema ja valmistama. Laitteen komponenttien valinnassa on huomioitu talviset käyttöolosuhteet ja teknisillä ratkaisuilla on pyritty takaamaan laitteen toimivuus kaikissa olosuhteissa.

 

Voidaan asentaa useisiin erilaisiin ajoneuvoihin

Serco Aaro TSC liikennemerkkipesuri voidaan asentaa mihin tahansa ajoneuvoon tai traileriin mihin se mittojensa ja ajoneuvon kantavuuden puolesta vain on mahdollista. Lava-autot ja kevyt kuorma-autot ovat tyypillisimpiä asennus alustoja. Laitteen pesutykin monipuoliset säädöt mahdollistavat asennuksen onnistumisen ongelmitta. Liikennemerkkipesuri kiinnitetään autoon kuormansidontaliinoilla.

Liikennemerkkipesuri_ja_luminen_merkki.jpeg

Pesua tehostavia yksityiskohtia

Serco Aaro TSC liikennemerkkipesurilla on mahdollista lämmittää pesussa tarvittava vesi. Tämä tehostaa olennaisesti pesu nopeutta ja vähentää veden kulutusta liikennemerkkiä kohden. Toinen pesua tehostava ja etenkin veden kulutusta vähentävä pieni yksityiskohta on kohdevalo pesutykissä. Kohdevalon avulla pesutykin pystyy suuntaamaan kohteeseen ilman vettä, jolloin vettä säästyy ja pestyjä tiekilometrejä syntyy enemmän yhdellä säiliöllisellä. Lisäksi liikennemerkkipesurissa on lämmitettävä pesusuutin, jolloin suutin pysyy auki pitkilläkin siirtymillä työkohteen sisällä. 

 

Laadukas pumppu eristetyssä laitetilassa

Serco Aaro TSC liikennemerkkipesurissa käytetään laadukasta ATM-pumppua jota pyörittää Hondan 13 hevosvoimainen bensiinimoottori. Pumppu kehittää painetta n.15 baria ja se takaa pesuetäisyydeksi vähintään 15 metriä, suotuisissa myötätuulissa huomattavasti enemmänkin. Pumpun moottorissa on sähköstartti, joten sen käynnistys ja sammutus tapahtuu kätevästi auton ohjaamosta. Kaikki jäätymiselle herkät kohteet on sijoitettu eristettyyn laitetilaan, jonka moottori pitää käydessään lämpimänä.

 

Lue lisää ↴

Kokoluokat

SERCO Aaro TSC Liikennemerkkipesuri 601406
Sercon Aaro TSC Liikennemerkkipesuri voidaan asentaa mihin tahansa ajoneuvoon tai traileriin, johon se mittojen ja ajoneuvon kantavuuden puolesta on mahdollista.


Katsele tuote