Verkkokauppa  ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet  ›  Serco kuljetussäiliöt ja liuoslevittimet

Aaro SWT Kuljetussäiliö

 

SERCO AARO KULJETUSSÄILIÖT


Serco Aaro SWT kuljetussäiliöt ovat suunniteltu monitoimikoneisiin asennettavaksi. Näillä kuljetussäiliöillä voidaan toteuttaa kätevästi monenlaisia veden kuljetus-, pesu- ja kastelutehtäviä. 

 

Kiinnitys mahdollista useisiin koneisiin

Serco Aaro SWT kuljetussäiliön kiinnitys monitoimikoneeseen tapahtuu kiinnitysjaloilla. Kiinnitysjalat ovat pulttikiinnitteiset ja niitä löytyy useita erilaisia varastostamme. Tarvitsemme koneesi tyypin ja vuosimallin, joiden perusteella pystymme selvittämään millaiset kiinnitysosat sinä tarvitset. Säiliöiden kiinnitys on nopeaa ja siinä hyvä apu ovat Serco varastojalat, joita Aaro SWT säiliöihin saa lisävarusteena.

 

Säiliöiden materiaalit

Aaro SWT kuljetussäiliöt on valmistettu alumiinista. Alumiini on kevyttä ja se takaa, että säiliöillä pystyy kuljettamaan suuren määrän vettä, kun hyötykuorma on suuri. Säiliön rungot ja kiinnitysosat, joilla säiliö kiinnitetään monitoimikoneeseen, ovat maalattua hiiliterästä, mikä takaa lujuuden.

 

Käyttömukavuus

Serco Aaro SWT kuljetussäiliöissa on ajateltu myös kuljettajan työskentelymukavuutta. Kaikki kohteet, joihin kuljettajan pitää päästä käsiksi päivän aikana, on pyritty sijoittamaan mahdollisimman alas. Loiskelevyt säiliön sisällä pitävät kuljetettavan nesteen hyvin paikoillaan, jolloin säiliö on vakaa kuljetettava.

 

Monipuoliset varustelumahdollisuudet

Säiliöihin on saatavilla runsaasti eri lisävarusteita. Lisävarusteilla Serco Aaro SWT säiliöstä on mahdollista rakentaa todella monipuolinen paketti. Vain mielikuvitus rajoittaa säiliöiden käyttötarkoitusta. Säiliöihin on mahdollista asentaa lisävarusteena mm. matalapainepumppuja, korkepainepumppuja, viemärin avausjärjestelmä, yms.  Kerro meille sinun tarpeesi, niin me teemme sinulle tapeidesi mukaisen säiliön. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

 

Kokoluokat

SERCO Aaro SWT550 Kuljetussäiliö 602146
Serco Aaro SWT550 on 550L alumiinisäiliö monitoimikoneisiin veden kuljetus-, pesu- ja kastelutehtäviin.


Katsele tuote
SERCO Aaro SWT1000 Kuljetussäiliö 602145
Serco Aaro SWT1000 on 1000L alumiinisäiliö monitoimikoneisiin veden kuljetus-, pesu- ja kastelutehtäviin.


Katsele tuote
SERCO Aaro SWT1500 Kuljetussäiliö 602144
Serco Aaro SWT1500 on 1500L alumiinisäiliö monitoimikoneisiin veden kuljetus-, pesu- ja kastelutehtäviin.


Katsele tuote