Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Aaro LMP Liikennemerkkipesuri

 

SERCO AARO LMP LIIKENNEMERKKIPESURIT

Sercon Aaro -tuoteperheen LMP Liikennemerkkipesuri eli liikennemerkkien pesulaite on yhdessä käyttäjien kanssa vuosien saatossa kehitetty laite liikennemerkkien, opasteiden ja sumupaalujen talvipesuun. Merkit ja opasteet likaantuvat lumesta lumisateen ja lumenaurauksen yhteisvaikutuksesta. Laite on alusta loppuun Sercon Suomessa suunnittelema ja valmistama. Laitteen komponenttien valinnassa on huomioitu talviset käyttöolosuhteet ja teknisillä ratkaisuilla on pyritty takaamaan laitteen toimivuus kaikissa olosuhteissa.

 

Asennettavissa useisiin erilaisiin ajoneuvoihin

Serco Aaro LMP liikennemerkkipesuri voidaan asentaa mihin tahansa ajoneuvoon tai traileriin, mihin se mittojensa ja ajoneuvon kantavuuden puolesta vain on mahdollista. Lava-autot ja kevyt kuorma-autot ovat tyypillisimpiä asennusalustoja. Laitteen pesutykin monipuoliset säädöt mahdollistavat asennuksen onnistumisen ongelmitta. Liikennemerkkipesuri kiinnitetään autoon kuormansidontaliinoilla.

Liikennemerkkipesuri_ja_luminen_merkki.jpeg

Kuva 1. SERCON Aaro LMP Liikennemerkkipesurin pesuetäisyys on vähintään 15 metriä, mutta suotuisessa myötätuulessa huomattavasti enemmänkin.

 

Ekologista ja kustannustehokasta - nopea pesutyö ja vähäinen veden kulutus

Serco Aaro LMP liikennemerkkipesurilla on mahdollista lämmittää pesussa tarvittava vesi. Tämä tehostaa olennaisesti pesunopeutta ja vähentää veden kulutusta liikennemerkkiä kohden. Toinen pesua tehostava ja etenkin veden kulutusta vähentävä pieni yksityiskohta on kohdevalo pesutykissä. Kohdevalon avulla pesutykin pystyy suuntaamaan kohteeseen ilman vettä, jolloin vettä säästyy ja pestyjä tiekilometrejä syntyy enemmän yhdellä säiliöllisellä. 

 

Ei jäädy ja helppo käyttää auton ohjaamosta käsin

Serco Aaro LMP liikennemerkkipesurissa käytetään laadukasta ATM-pumppua, jota pyörittää Hondan 13 hevosvoimainen bensiinimoottori. Pumppu kehittää painetta n.15 baria ja se takaa pesuetäisyydeksi vähintään 15 metriä, suotuisissa myötätuulissa huomattavasti enemmänkin. Pumpun moottorissa on sähköstartti, joten sen käynnistys ja sammutus tapahtuu kätevästi auton ohjaamosta. Kaikki jäätymiselle herkät kohteet on sijoitettu eristettyyn laitetilaan, jonka moottori pitää käydessään lämpimänä. Lisäksi liikennemerkkipesurissa on lämmitettävä pesusuutin, jolloin suutin pysyy auki pitkilläkin siirtymillä työkohteen sisällä. 

 

Lue lisää ↴

Kokoluokat

SERCO Aaro LMP Liikennemerkkipesuri 601406
Sercon Aaro LMP Liikennemerkkipesuri voidaan asentaa mihin tahansa ajoneuvoon tai traileriin, johon se mittojen ja ajoneuvon kantavuuden puolesta on mahdollista.


Katsele tuote