Verkkokauppa  ›   ›  SERCO - Infran- ja ympäristönhoitotuotteet

Aaro CC Katupesuri

 

SERCO AARO CC KADUNPESULAITTEET

Sercon Aaro CC kadunpesulaitteet eli katupesurit on ammattilaisen valinta vaativiin käyttökohteisiin. Serco Aaro CC on suomessa suuniteltu ja valmistettu, kuten kaikki muutkin Sercon tuotteet.

CC katupesuri on tarkoitettu käytettäväksi matalapainepumppujen kanssa, pumppujen max. paine saa olla 20bar. Pesuri on todella monikäyttöinen ja sillä voidaan pestä tehokkaasti suuria pihoja ja toreja, kuin myös pienempiä yksittäisiä kohteita. Katupesurissa on ne kaikki välttämättömimmät ominaisuudet joita tarvitaan pesutyön eri vaiheisiin. Serco Aaro CC kadunpesulaite, joka myös tottelee nimitystä pesukampa, on todellakin ammattilaisen valinta kadunpesutyöhön.

 

Pesutyön turvallisuus

Serco Aaro CC katupesurin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että pesutyö tapahtuu usein muun liikenteen seassa jolloin autosta poistuminen on työturvallisuus riski. Siksi pesurin liikkeet ja ominaisuudet on pyritty saamaan sellaisiksi, että pesutyö pystytään ulottamaan mahdollisen tehokkaasti kaikkiin paikoihin autosta poistumatta. Yksi tällainen ominaisuus on ulottuvuutta lisäävä sivusiirto molempiin suuntiin. Pesukamman päistä löytyy heijastimet ja varoitus kepit, jotka tehostavat pesurin näkyvyyttä muulle liikenteelle.

 

Egologisuus pesutyössä

Maailmassa on paljon ihmisiä joille puhdas vesi ei ole itsestään selvyys, kuten se on meille suomalaisille. Siksi Serco tuotteiden suunnittelussa on haluttu ottaa huomioon myös egologisuus. Pesurin pesupuomin veden kulutusta pystytään säätämään vesipumpun tuottoa ja painetta säätämällä. Edelleen Serco Aaro CC kadunpesulaitteen veden kulutusta on mahdollista säätää valitsemalla juuri sinun työhön ja kohteeseen parhaiten soveltuva suutin pesukampaan.

 

Ylettyy minne haluat, turvallisesti!

Serco Aaro CC katupesuriin on saatavilla lisävarusteena letkukela joko mekaanisena, eli lihasvoimalla toimivana. Tai vaihtoehtoisesti sähköisellä takaisin kelauksella. Letkukelat sekä myös lisävarusteena saatavilla oleva pesutykki takaavat sen, että pystyt ulottamaan pesutyösi yhä vaativimpiin paikkoihin. Pesutykin ohjaus tapahtuu joystic-ohjaimella ajoneuvon ohjaamosta, jolloin taas vältetään jalkautuminen liikenteen sekaan kadunpesutyön aikana. Tämä taas lisää olennaisesti työturvallisuutta, kuin myös liikenneturvallisuutta.

IMG_3734.JPG

Kuva 1. Aaro CC Katupesurin pesutykkiä ohjataan tällaisella joystic -ohjaimella ohjaamosta käsin. 

 

Yhä useampiin ajoneuvoihin

Serco Aaro CC on mahdollista asentaa kuorma-autoon tai traktoriin. Vaatimuksena on 3kpl:ta kaksi toimisia hydrauliikka lohkoja, joiden ohjaus pitää myös löytyä ajoneuvosta itsestään. Serco Aaro CC kadunpesulaitteen kaikki liikkeet on toteutettu hydraulisina. Päävesiventtiilin ohjaus, kuten lisävarusteena toimitettavan pesutykinkin ohjaus on sähköinen. Pesuri voidaan asentaa aurapuskuriin jos sellainen autossa on, tai se voidaan asentaa kevyempään, vain pesuri käyttöön tarkoitettuun telineeseen. Apua laitteiden asennukseen saat meiltä, joten kysy rohkeasti asennuspalveluamme.

 

Kokoluokat

Aaro CC Katupesuri 601975
Serco Aaro CC Kadunpesulaite kuorma-autoihin ja traktoreihin


Katsele tuote