Miksi valita SERCO/TOP/SKAALA

 

Miksi sinun tulisi valita SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteet?

          SERCOn, TOP:n ja SKAALAn vahvuudet ja lupaus asiakkaillemme

 

1. Suomalaisuus

Sinulle, joka arvostat suomalaisuutta, on oikea valinta SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteet. Nimittäin kaikki SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteet valmistetaan, kokoonpannaan ja tarkastetaan Suomalaisessa yrityksessä JPT Jaskari Oy:ssä. Meillä työskentelee suomalaisia ammattilaisia. Myös alihankintaketjumme koostuu hyvin pitkälle suomalaisista valmistajista. Asiakkaana sinun on helppo ottaa suoraan valmistajaan eli meihin yhteyttä. Meiltä saat kaiken palvelun suomeksi. 

talvi_kevat_2010_.jpg

Kuva 1. Suomalaisuus. Talvi. Tuotantotilamme. 

 

2. Elinkaariajattelu - kattavat ja nopeat varaosa- ja huoltopalvelut

Me haluamme olla asiakkaidemme tukena vielä senkin jälkeen kun uudet tuotteet ovat meiltä lähteneet. Hyvä osoitus tästä ovat jatkuvasti kehittyvät varaosa- ja huoltopalvelumme. Meiltä voit tilata SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteisiin varaosia ja lisävarusteita 24/7 verkkokaupastamme. Asiakkaanamme saat asianmukaista ja juuri sinun laitteisiin sopivia varaosia ja huoltopalvelua suoraan valmistajalta eli meiltä. Näin takaamme SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden mahdollisimman pitkän ja laadukkaan käyttöiän. 

 

Erään asiakkaamme palaute, kun erään myymämme koneen kanssa oli haasteita pikakiinnikkeen sopivuudessa (7.1.2020):

Asiakas: "Kiitoksia kun otatte näin hyvin asiaan kantaa."

Me: "Tottakai, asiat pitää hoitaa loppuun asti."

Asiakas: ”Kaikki eivät vaan nykyään tahdo hoitaa asioitaan niin kuin pitäisi. Mutta tämä on aina hyväksi jatkuvalle yhteistyölle ja helpottaa antaa suosituksia toisille aiakkaille.”

 

 

3. Suomen suurin työlaitevalmistaja - yhdestä paikasta erittäin kattava työlaitevalikoima

Helmikuussa 2019 ja kesällä 2019 tehtyjen liiketoimintakauppojen myötä tuotevalikoimamme laajeni merkittävästi. Lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja parannamme olemassa olevia tuotteita. Nyt olemme Suomen suurin suomalainen kiinteistöhoitopuolen työlaitteiden valmistaja. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa ja rahaa etsiäksesi ratkaisuja eri tarpeisiin eri paikoista, vaan löydät hyvin monet ratkaisut meidän kautta yhdestä paikasta. Neuvottelemme myös mielellämme asiakaskohtaisista isommista yhteistyösopimuksista. 

 

SERCO_ja_TOP__tuotteet__Kattava_tuotevalikoima_kokoa_pienennetty_muokattu_valoja.jpg

Kuva 2. SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteita on saatavilla hyvin kattava valikoima ja kaikki samasta talosta. Tuotteita löytyy auroista, hiekottimiin, pesureihin, lanoihin, harjalaitteisiin, kauhoihin ja aina säiliöihin ja liuoslevittimiin asti.

 

4. Kyky ja osaaminen koko valmistusprosessiin itsellämme - joustavaa asiakaslähtöisyyttä

Me teemme SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden tuotekehityksen itse. Tämän lisäksi meillä on itsellämme ammattitaito ja osaaminen SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden suunnitteluun, hitsauskokoonpanotyöhön, maalaukseen, loppukokoonpanoon sekä testaukseen. Lisäksi tarjoamme meidän ammattilaisia tekemään huoltopalvelut juuri sinun SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteisiin. Ja jotta huoltopalvelut olisivat lähellä sinua, hyvä asiakkaaamme, kehitämme ja laajennamme koko ajan huoltoverkostoamme kouluttamalla uusia valtuutettuja SERCO, TOP ja SKAALA -huoltokumppaneita. Nämä takaavat asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita ja asiakaslähtöistä palvelua ilman turhia välikäsiä.

Teemme myös läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tuotekehityksessä. Meillä on isoja asiakaita, joiden kanssa yhteistyössä olemme jopa luoneet tiettyjä tuotteitamme. Meidän mielestämme tuotteitamme käyttävillä asiakkailla on paras näkemys ja kokemus tuotteistamme, joten haluamme ehdottomasti ottaa nämä arvokkaat kokemukset ja näkemykset huomioon tuotekehityksessämme sekä toiminnassamme.  

 

5. Laadukkaita & toimintavarmoja tuotteita nopeilla toimituksilla

Testaamme ja dokumentoimme kaikkien SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteiden kriittisten toimintojen vaatimustenmukaisuuden. Laadukkaasta toiminnasta meille on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen sertifikaatti. Ostamalla SERCO, TOP ja SKAALA -tuotteita, saat laadukkaita ja toimintavarmoja ammattilaisille suunniteltuja työlaitteita.

Nykypäivän kiireisen elämän ja nopeasti muuttuvien sääolosuhteiden myötä me ymmärrämme, että asiakkaiden työlaitteiden tilaustarpeet voivat tulla hyvinkin kiireisellä aikataululla. Tämän asiakkaidemme ongelman me olemme ratkaisseet parantamalla jatkuvasti volyymituotteidemme saatavuutta suoraan varastosta tai hyvin lyhyillä toimitusajoilla 0-2 viikkoa tilauksesta). SERCO ja TOP -tuotteiden asiakkaiden iso etu on myös varaosien hyvin nopea saatavuus. Nimittäin pidämme itsellämme varastoa kuluvista varaosista, joten varaosia on mahdollista saada meiltä jopa vuorokauden sisällä tilauksesta

 
"Sen lisäksi, että haluamme olla Suomen ja pohjoismaiden johtava teiden ja kiinteistöjen hoitolaitteiden valmistaja, haluamme ehdottomasti myös olla innovatiivinen uusien laitteiden kehittäjä, joka huomioi asiakkaiden todelliset tarpeet ja vaatimukset." - Juha-Pekka Jaskari (toimitusjohtaja)

 

 

6. Edulliset rahoitusvaihtoehdot

Ymmärrämme, että kaikkien tuotteidemme hankinta ei ole aina mahdollista ilman rahoitusta. Siksi myös me tarjoamme edullisia rahoitusvaihtoehtoja. Kauttamme saatavan rahoituksen tarjoaa Nordean Tukirahoitus Oy ja OP Yrityspankki Oyj. Rahoitusvaihtoehtoina ovat leasing ja osamaksurahoitus. Tutustu rahoitusten sisältöihin, ehtoihin ja kustannuksiin Rahoitusvaihtoehdot-esitteestä

 

 

Asiakkaidemme kokemuksia:

 

”Olen ostanut monenlaisia tuotteita eläissäni, mutta toimitus ei ole tapahtunut milloinkaan niin nopeasti kuin se tapahtui nyt.
Pyysin tarjouksen tuotteesta (SERCO Vilho LKS) torstaina, perjantaina sovittiin muutokset mitä laitteeseen tulisi tarjotusta ja tiistaina huomasin olevani hiekoittamassa.

Meillä on paljon isoja pihoja hiekoitettavana Pietarsaaressa ja nyt uskallan sanoa että meillä on koko pohjanmaan paras hiekotin. Työ käy nopeasti ja jälki on tasaista.
Tulemme tilaamaan lisää Serco Vilho LS ja LKS lautashiekoittimia. Palvelu oli asiakaslähtöistä ja joustavaa.”

 

   - Stefan Gäddnäs, JS Fastighetsservice Oy

 

 

"Meillä on 7kpl Wille traktoreita, joissa kaikissa on TOP aura. TOP aurat toimivat todella hyvin pienillä kaduilla Helsingissä, joissa me urakoimme. Jotain pieniä lapsenvikoja ollut aikanaan, mutta aina ne on hoituneet sekä muutoksia auroihin on tehty jotta nämä on korjattu. Lisäksi meitä auttaa se, että pidämme varaosia varastossa.

Helposti voisin suositella TOP auroja muillekin. Pikku pihoille nämä ovat tosi näppäriä. Nämä aurat ovat jääneet meille käyttöön parhaana, vaikka muitakin on kokeiltu.

Varaosapalvelu toimii todella hyvin ja nopeasti. Asiakaspalvelu on ollut tosi hyvää. Tulemme jatkossakin ostamaan TOP auroja."

 

   - Harri Laakso, Cosci-tuning Oy