Huolto

Kaikki koneet ja laitteet tarvitsevat joskus huoltoa. Niin myös SERCO/TOP/SKAALA -työlaitteet. 

 

SERCO/TOP/SKAALA -työlaitteen mukana tulevassa käyttöohje-/varaosakirjassa on esitelty huoltotoimenpiteitä ja kohteita. Niihin kannattaa ehdottomasti tutustua ja toteuttaa huoltoja ohjeiden mukaan varmistaaksesi SERCO/TOP/SKAALA -laitteesi mahdollisimman pitkän ja kestävän käyttöiän. Joskus kuitenkin näistä huoltotoimenpiteistä huolimatta SERCO/TOP/SKAALA -tuote saattaa kaivata lisähuoltoa tai esimerkiksi lisävarusteiden asentamista. Tällöin me tulemme mielellämme apuun. Sinun tarvitsee vain selvittää SERCO/TOP/SKAALA -tuotteesi tyyppi ja sarjanumero ja ottaa meihin yhteyttä. Parhaiten huoltoasioissa sinua auttaa Juha-Pekka Jaskari ja Keijo Jurvanen. Kerro meille mitä on tapahtunut tai mitä huoltoa/asennusta laitteesi on vailla. Me laskemme sinulle tarjouksen. 

 

 

HUOLTOKUMPPANIT

Tai sitten voit kääntyä asiantuntevan huoltokumppanimme puoleen. Me kelpuutamme huoltokumppaniksemme vain oikeita ammattilaisia, joilla on riittävää kokemusta ja osaamista ja jotka sitoutuvat tekemään laadukasta, nopeaa huoltoa juuri SERCO, TOP ja SKAALA -laitteisiin. He myös sitoutuvat käyttämään SERCO, TOP ja SKAALA -laitteiden huolloissa juuri niihin sopivia varaosia, joista osa on suoraan meidän tehtaalla valmistettuja.

Tässä viralliset huoltokumppanimme: 

 

Pääkaupunkiseutu

Vantaan teollisuuspalvelu Oy

Timo Ruotimo

+358 50 5664296

timo.ruotimo@kolumbus.fi

 

  

 

HUOMIO!

Etsimme parhaillaan myös uusia huoltokumppaneita ympäri Suomen. Huoltokumppanina ohjaamme lähialueesi asiakkaamme sinulle huoltoon. Vastineeksi käytät SERCO/TOP/SKAALA -tuotteiden huolloissa meiltä hankkimiasi SERCO/TOP/SKAALA -tuotteisiin sopia varaosia ja komponentteja. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja sovitaan yhteistyökuviosta tarkemmin.