11.6.2019 - ISO juttu - Verkkokauppa tulossa!

Iso kehitysaskel - www.serco.fi julkaistaan pian verkkokauppana!

  

Tänä päivänä on paljon tietoa helposti saatavilla ja erilaisten tuotteiden tilaaminen verkkokaupoista lisääntyy. Ja näitä asioita asiakkaat niin kuluttajat kuin yritysasiakkaatkin haluavat. Me olemme päättäneet vastata tähän tarpeeseen muuttamalla nettisivumme www.serco.fi verkkokaupaksi, jossa on sekä verkkokaupan tilausmahdollisuudet että erittäin kattavasti tietoa tuotteistamme helposti saatavilla. 

  

 

Miten muutos näkyy?

Osoite (www.serco.fi) pysyy samana, mutta löydät jatkossa samasta osoitteesta entistä monipuolisemmin tietoa ja voit tehdä myös tilauksia siellä juuri silloin kun sinulle sopii eli 24/7. 

Käytännössä mitään ei jää pois, vaan uuteen verkkokauppaan tulee entistä enemmän ominaisuuksia, jotka palvelevat asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin, kuten:

 

- Erittäin kattavat tuotetiedot.

(Yleisesti verkkokaupoissa on kattavammat tuotetiedot kuin perinteisillä nettisivuilla, koska laajemmat tuotetiedot tukevat ostopäätöksiä verkkokaupassa.) Tähän olemme panostaneet todella paljon ja tehneet huikean muutoksen tuotetiedoissa verrattuna nykyisen nettisivun sisältöön.

 

- Hakuominaisuus.

Uudella verkkokauppasivustolla voit hakea tuotteitamme, palveluitamme, tai esimerkiksi varaosia ja tietoa meistä hakuominaisuuden avulla. Se helpottaa huomattavasti löytämään etsimäsi. 

 

- Tilaaminen ilman rekisteröitymistä.

www.serco.fi -verkkokauppasivustolla voit tehdä tilauksia ilman rekisteröitymistä, mutta silti pysyt ajan tasalla mitä olet tilannut ja milloin. Tämäkin on ratkaistu asiakkaan eduksi. Tilauksen tai tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen saat välittömästi vastausviestin sähköpostiisi tilauksestasi tai tarjouspyynnöstäsi. Tässä viestissä on myös lisätietoja ja yhteydenottokeinoja. 

 

- Yritysasiakkaille sopiva maksutapa: lasku.

SERCO/TOP -verkkokaupassa on sen avauduttua yksi maksutapavaihtoehto: lasku. Laskulla on automaattisesti 14 päivän maksuehto, mutta jos olet jo meidän asiakas, ja olet sopinut jostakin muusta maksuehdosta, saat automaattisesti juuri sen maksuehdon, jonka olet aiemmin sopinut. 

 

- Asiakaskokemuksia.

Se, mikä puuttuu nykyiseltä nettisivustoltamme, ovat asiakaspalautteet. Mutta sekin on ratkaistu uudella sivustolla. Sinne on kerätty asiakaspalautteita ja niitä tullaan myös jatkossa sinne viemään entistä enemmän. Asiakaspalautteiden näkeminen ja lukeminen ovat niin meille kuin myös meidän asiakkaille tärkeitä. Siksi haluamme tuoda ne myös paremmin kaikkien nähtäville. 

  

Pysy menossa mukana!

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa kun uusi verkkokauppasivustomme aukeaa? Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa uusista tuotteistamme, saada vain tietylle ryhmälle osoitettuja etuja ja/tai kuulla meidän viimeisimmistä kuulumisista ja tapahtumista? 

Jos vastasit kyllä ja et ole vielä uutiskirjeemme tilaaja, TILAA uutiskirjeemme antamalla sähköpostiosoitteesi sivuston alareunaan. Emme käytä sähköpostiasi muuhun tarkoitukseen, kuin uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirje lähtee sinulle noin kerran kuukaudessa. Ja sen voi peruuttaa milloin vain klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä. 

  

Verkkokauppaterveisin,

JPT Jaskarin väki

YHTEYSTIEDOT

Ristolantie 5, 27710 KÖYLIÖ

JOHTO & MYYNTI & TUOTEKEHITYS

Juha-Pekka Jaskari

+358 248 087 001

-

TALOUSHALLINTO

Armi Kaukoperko

+358 248 087 004

-

LAATU & TUOTANTO

(myynti: ohutlevy- ja teräslankatuotteet)

Outi Nenonen

+358 248 087 007

-

MYYNTI KOTIMAA - TOP JA SERCO -TUOTTEET

Harri Karjalainen

+358 40 5281 360

-

MYYNTI VENÄJÄ JA BALTIAN MAAT – TOP JA SERCO -TUOTTEET

Olle Sildre

+358 50 5559 722

-

VARAOSAT JA MYYNTI - TOP-TUOTTEET

Keijo Jurvanen

+358 40 067 6005

-