7.2.2019 - ISO UUTINEN; Liiketoimintakauppa

NYT TEITÄ ONNISTI! SERCO JA TOP TUOTTEET SAMASTA PAIKASTA

JPT Jaskari Oy on hankkinut omistukseensa HK-Kone Oy:n liiketoiminnan 1.2.2019 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla.

HK-Kone Oy on Lappeenrannassa toimiva infranhoitotyökoneiden lisälaitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen erikoistunut yritys. HK-Kone Oy on toiminut alalla pitkään, se on aloittanut näiden tuotteiden valmistuksen jo vuonna 2001. HK Kone Oy on valmistanut tuotteita TOP-tuotemerkillä. TOP-Tuotteet ovat alalla erittäin tunnettuja suorituskyvystään sekä kulutuksenkestävyydestään. TOP-Tuotemerkki ja -tuotteet siirtyvät nyt toteutetulla liiketoimintakaupalla JPT Jaskari Oy:n omistukseen ja valmistukseen SERCO -tuotteiden rinnalle.

Koko HK-kone Oy:n henkilökunta siirtyi JPT Jaskari Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä 1.2.2019 alkaen. HK-Kone Oy:n toimitusjohtaja Harri Karjalainen siirtyi myös JPT Jaskari Oy:n palvelukseen vastuualueenaan TOP-tuotteiden, mutta myös SERCO -tuotteiden, myynti kotimaassa.

TOP-Tuotteiden loppukokoonpano ja testaus jatkuu liiketoimintakaupan jälkeenkin Lappeenrannassa. Sen sijaan TOP-tuotteiden osavalmistus, hitsauskokoonpanotyö, pintakäsittely ja tuotekehitys siirtyivät JPT Jaskari Oy:n tuotantotiloihin Köyliön Ristolaan. Köyliöön siirtyvät toiminnot tuotekehitystä lukuun ottamatta ovat aikaisemmin toteutettu alihankkijoilta ostopalveluna, mutta nyt ne siirrettiin osin JPT Jaskari Oy:n omaan tuotantoon ja soveltuvin osin JPT Jaskari Oy:n osaomistamaan metallin alihankintapalveluja tuottavaan Tamminiitty Oy:öön. Tamminiitty Oy toimii JPT Jaskari Oy:n kanssa samalla teollisuusalueella Köyliön Ristolassa.

Kuva: Harri Karjalainen (vas.) ja Juha-Pekka Jaskari (oik) kättelevät liiketoimintakaupan kunniaksi. 

Asiakkaat hyötyvät uudesta hyvin kattavasta ja monipuolisesta valikoimasta

Tämä toteutunut liiketoiminta kauppa on merkittävä osa JPT Jaskari Oy:n strategiaa, jolla JPT Jaskari Oy:stä on tarkoitus kasvattaa yksi johtavista kiinteistöhoitopuolen työlaitevalmistajista Pohjois-Euroopassa. Uskomme asiakkaidemme hyötyvän merkittävästi tästä liiketoimintakaupasta. HK-Kone Oy:ltä siirtyvät TOP-Tuotteet täydentävät merkittävästi JPT Jaskari Oy:n tuotetarjontaa kiinteistöhoitopuolella. Lisätarjontaa tulee mm. lumen auraukseen ja lastaukseen sekä kevään pesu- ja harjaustöihin. Asiakkaidemme ei tarvitse kuluttaa aikaa ja rahaa etsiäkseen sopivia ratkaisuja useista eri paikoista, vaan sen sijaan asiakkaamme saavat entistä monipuolisemmin tuotteita ja ratkaisuja samasta yhdestä paikasta, meiltä. Toteutuneen kaupan myötä JPT Jaskari Oy on Suomen suurin kiinteistöhoitopuolen työlaite valmistaja.

TOP-tuotteisiin pääset tutustumaan: www.hk-kone.fi

Myöhemmin TOP-tuotteet siirtyvät näille www.serco.fi -sivuille, jolloin www.hk-kone.fi -sivusto lakkautetaan. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous:

Juha-Pekka Jaskari

juha-pekka.jaskari(at)serco.fi

02-48087001

 

Harri Karjalainen

harri.karjalainen(at)hk-kone.fi   JA myöhemmin: harri.karjalainen(at)serco.fi

040-5281360

YHTEYSTIEDOT

Ristolantie 5, 27710 KÖYLIÖ

JOHTO & MYYNTI & TUOTEKEHITYS

Juha-Pekka Jaskari

+358 248 087 001

-

TALOUSHALLINTO

Armi Kaukoperko

+358 248 087 004

-

LAATU & TUOTANTO

(myynti: ohutlevy- ja teräslankatuotteet)

Outi Nenonen

+358 248 087 007

-

MYYNTI KOTIMAA - TOP JA SERCO -TUOTTEET

Harri Karjalainen

+358 40 5281 360

-

MYYNTI VENÄJÄ JA BALTIAN MAAT – TOP JA SERCO -TUOTTEET

Olle Sildre

+358 50 5559 722

-

VARAOSAT JA MYYNTI - TOP-TUOTTEET

Keijo Jurvanen

+358 40 067 6005

-