Serco Vilho LKS

Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijat

Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijat ovat tehokkaita ja toimintavarmoja lautaskauhasirottelijoita sepelin levitykseen kaupungeissa ja taajamissa. Kustannustehokkaaseen liukkauden torjuntaan soveltuvat laadukkaat koneet ovat Sercon Suomessa suunnittelemia, kokoamia ja testaamia. Sercon huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille lautaskauhasirottelijoille.

 

Voidaan kiinnittää useisiin eri peruskoneisiin

Hyvin liukkauden torjuntaan eri tilanteisiin soveltuvia Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijoita on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin. Lautaskauhasirottelijan voi asentaa muun muassa traktoreihin, pyöräkuormaajiin ja kiinteistötraktoreihin sekä monitoimikoneisiin.

Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottimen saa asennettua myös traktorin kolmipistekiinnitykseen. Tällöin lisäosana tarvitaan kuitenkin kauhan ja pikakiinnikkeen väliin erillinen kippilaite. Kippilaite on tilattavissa meiltä lisävarusteena. Tämä mahdollistaa myös taakse asennettaessa lautaskauhasirottelijan täytön suoraan sepelikasasta.

Serco Vilho LKS-sarjan lautaskauhasirottelija voidaan asentaa sujuvasti lähes mihin tahansa pikakiinnikkeeseen. Varastostamme löytyy jo yli 20 eri pikakiinnikevaihtoehtoa ja lisää valmistetaan tarpeen mukaan.

    

 

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta                    

Toiminnaltaan melko yksinkertaiset Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa tarvitsevia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

 

Säädettävyys helpottaa työskentelyä

Toiminnan yksikertaisuudesta huolimatta Serco lautaskauhasirottelijoissa on kuitenkin kaikki ne välttämättömimmät säädöt, joita tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Elektronisesti säädettävä ja hydraulisesti toimivat säätö tapahtuu ohjaamosta käsin ajon aikana. Sekä levitysmäärää että – leveyttä pystytään säätämään. Levitysleveys voidaan valita portaattomasti 1-8 metrin väliltä.

 

Säästää aikaa ja rahaa

Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelija on säädettävyytensä ansiosta materiaalia ja aikaa säästävä valinta liukkauden torjuntaan. Ajansäästö perinteisiin telasirottelijoihin verrattuna voi olla optimimaalisessa tilanteessa jopa 75 % lautaskauhasirottelijan portaattoman levitysleveyden ansiosta. Levitettävän materiaalin säästö voi olla jopa 30 % lautaskauhasirottelijan tasaisen levitystekniikan ansiosta.

 

Erilaisiin tarpeisiin

Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijoita on saatavilla neljässä eri kokoluokassa: 450 litraa, 1000 litraa, 1500 litraa ja 2000 litraa. Lautaskauhasirottelijoiden eri kokoluokkien mitat ovat seuraavat:

450: leveys 1580mm, paino 325kg (paino ilman kiinnikkeitä)

1000: leveys 2000mm, paino 430kg (paino ilman kiinnikkeitä)

1500: leveys 2000mm, paino 535kg (paino ilman kiinnikkeitä)

2000: leveys 2300mm, paino 700kg (paino ilman kiinnikkeitä)

 

Kevyt hydrauliikan tarve

Hydraulisesti toimivat lautaskauhasirottelijat vaativat paine- ja paluuliitännän. Hydrauliikkaöljyn tarve sirottelijalle on maksimissaan 60 litraa minuutissa.

 

Varustelu

Kaikissa kokoluokissa lautaskauhasirottelijoissa on vakiona kätevä sähköhydraulinen levitysmäärän ja -leveyden säätö. Muita vakiovarusteita ovat pikakiinnikeadapteri ja suojaverkko. Näppäränä lisävarusteena Serco Vilho LKS-Lautaskauhasirottelijoihin on saatavilla rullautuva suojapeitto. Myös kippilaite traktorin kolmipistekiinnitykseen on saatavilla lisävarusteena.

 

Yhdessä liukkautta torjumaan!

Olemme kiinnostuneita asentamaan taloudellisia ja tehokkaita Serco Vilho LKS- Lautaskauhasirottelijoita yhä uusiin peruskoneisiin ja kiinteistötraktoreihin. Ota reippaasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mikä lautaskauhasirottelijan kokoluokka sopii juuri sinun koneeseesi ja tarpeisiisi. Yhteistyöllä sujuvaan liukkauden torjuntaan!

Lataa esite

Alla videolla näet sekä LS että LKS hiekoittimet toiminnassaan.   

YHTEYSTIEDOT

Ristolantie 5, 27710 KÖYLIÖ

JOHTO & MYYNTI & TUOTEKEHITYS

Juha-Pekka Jaskari

+358 248 087 001

-

TALOUSHALLINTO

Armi Kaukoperko

+358 248 087 004

-

LAATU & TUOTANTO

(myynti: ohutlevy- ja teräslankatuotteet)

Outi Nenonen

+358 248 087 007

-

MYYNTI KOTIMAA - TOP JA SERCO -TUOTTEET

Harri Karjalainen

+358 40 5281 360

-

MYYNTI VENÄJÄ JA BALTIAN MAAT – TOP JA SERCO -TUOTTEET

Olle Sildre

+358 50 5559 722

-

VARAOSAT JA MYYNTI - TOP-TUOTTEET

Keijo Jurvanen

+358 40 067 6005

-