Serco Kerttu TL-Tielana

Serco Kerttu TL-Tielanat.

Kehitys

Serco Kerttu TL-Tielana on vankka ja varma valinta monen kokoisten sorateiden perusparannukseen ja hoitotyöhön. Laite on Suomessa koottu ja se on vankan putkipalkkirungon ansiosta todella vahva ja kestävä. Laitteen kehitys on aloitettu jo 1980-luvulla ja sieltä saakka on mukana seurannut esim. hyväksi havaittu terien sijoittelu.

Tekniikka

Serco Kerttu TL-Tielanoissa on vain se välttämätön tekniikka mitä tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Kaikki ylimääräinen ja vikaantumisherkkä on yritetty karsi laitteesta pois. Ohjaamosta käsin pystytään säätämään ajon aikana laitteen kallistusta, piennarterää ja työsyvyyttä. Serco Kerttu TL-Tielanaa on saatavilla vain yhdessä kokoluokassa. Tielanan paino on n.1700kg mutta lisävarusteena tielanaan on saatavilla lisäpainoja niin että koneen paino nousee 3000kg:n. Tielanan käyttö vaati traktorilta 2 x 2-toimisia hydrauliikka lohkoja ja 1 x 1-toimisen lohkon.

Käyttö

Tielanan terien geometria on käytössä hyväksi todettu. Kaksi etummaista terää irrottaa tienpinnasta materiaalin ja vetää maa-aineksen reunoilta keskelle, jolloin maa-aineksen sekoittuminen käynnistyy tehokkaasti heti lanan etuosassa. Viimeinen työterä on pitkä yksiosainen terä joka tasaa työjäljen yhdessä vapaasti kelluvan kiviharavan kanssa. Kiviharavan työkorkeuden säätö on muun laitteen säädöistä riippumaton. Piennarterä on sijoitettu aivan laitteen etuosaan, jolloin pientareelta tuleva maa-aines saadaan sekoittumaan muuhun maa-ainekseen tehokkaasti. Työnopeudella on suuri merkitys lopputulokseen ja se onkin aina sovitettava vallitseviin olosuhteisiin. Tielana kiinnitetään traktorin vetovarsiin ja niillä säädetään työsyvyys, yhdessä takapään hydraulisen noston kanssa. Kallistuksella muotoillaan tienpinta ojia kohden viettäväksi, jolloin sadevesi ei jää tielle makaamaan.

Varusteet

Serco Kerttu TL-Tielanoissa on vakiona valot, varoitusmajakka ja hydraulinen piennarterä. Lisävarusteena Serco Kerttu TL-Tielanoihin on saatavilla lisäpainot ja erilaisia terävaihtoehtoja, mm. tappiterät.

 Laiteiden painot, mitat, työleveydet ja hydrauliikan vaatimukset löytyvät esitteestä.

Lataa esite

 

Serco Tielana Kerttu TLSerco Tielana Kerttu TLSerco Tielana Kerttu TLSerco Tielana Kerttu TL

YHTEYSTIEDOT

Ristolantie 5, 27710 KÖYLIÖ

JOHTO & MYYNTI & TUOTEKEHITYS

Juha-Pekka Jaskari

+358 248 087 001

-

TALOUSHALLINTO

Armi Kaukoperko

+358 248 087 004

-

LAATU & TUOTANTO

(myynti: ohutlevy- ja teräslankatuotteet)

Outi Nenonen

+358 248 087 007

-

MYYNTI KOTIMAA - TOP JA SERCO -TUOTTEET

Harri Karjalainen

+358 40 5281 360

-

MYYNTI VENÄJÄ JA BALTIAN MAAT – TOP JA SERCO -TUOTTEET

Olle Sildre

+358 50 5559 722

-

VARAOSAT JA MYYNTI - TOP-TUOTTEET

Keijo Jurvanen

+358 40 067 6005

-