Serco Vilho LS

Serco Vilho LS-Lautassirottelijat

Serco Vilho LS-Lautassirottelijat ovat tehokkaita ja toimintavarmoja lautassirottimia sepelin levitykseen kaupungeissa ja taajamissa. Koneet on Suomessa koottuja ja testattuja laadukkaita koneita ammattikäyttöön. Kustannustehokkaaseen liukkauden torjuntaan soveltuvat laadukkaat koneet ovat Sercon Suomessa suunnittelemia, kokoamia ja testaamia. Sercon huolellisesti rakennettu ja hallinnoitu tuotantoketju takaa laadun ammattikäyttöön tarkoitetuille lautassirottelijoille.

 

Käytettävissä useiden peruskoneiden kanssa

Erinomaisesti liukkauden torjuntaan eri tilanteisiin soveltuvia Serco Vilho LS-sarjan lautassirottelijoita on saatavissa useisiin eri peruskoneisiin ja kokoluokkiin. Lautassirottelijan voi asentaa mm. seuraaviin tunnettuihin peruskoneisiin: Wille, Lundberg Hymas, LM-Track, Kärcher Belos ja Holder.

Toimintavarmuus tuo luotettavuutta

Toiminnaltaan melko yksinkertaiset Serco Vilho LS-Lautassirottelijat ovat kovassakin käytössä erittäin toimintavarmoja. Selkeän ja hyvin suunnitellun rakenteen ansiosta helposti vikaantuvia tai huoltoa vaativia kohteita on vähän. Nämä ominaisuudet tuovat käyttöön pitkällä aikavälillä kustannustehokkuutta ja ovat käyttäjäystävällisiä.

 

Säädettävyys helpottaa työskentelyä

Toiminnan yksikertaisuudesta huolimatta Serco Vilho LS-Lautassirottelijoissa on kuitenkin kaikki ne välttämättömimmät säädöt, joita tarvitaan hyvän työjäljen saavuttamiseksi. Elektronisesti säädettävä ja hydraulisesti toimivat säätö tapahtuu ohjaamosta käsin ajon aikana. Sekä levitysmäärää että – leveyttä pystytään säätämään. Levitysleveys voidaan valita portaattomasti 1-8 metrin väliltä.

  

 

Erilaisiin tarpeisiin 

Serco Vilho LS-Lautassirottelijoita on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa; 450 litraa, 700 litraa ja 1000 litraa. Lautassirottelijoiden eri kokoluokkien mitat ovat seuraavat:

450: leveys 1264mm, pituus 1843mm, korkeus 1661mm, paino 285kg

700: leveys 1300mm, pituus 2081mm, korkeus 2042mm, paino 506kg

1000: leveys 1300mm, pituus 2506mm, korkeus 2042mm, paino 530kg 

 

Kevyt hydrauliikan tarve

Hydraulisesti toimivat lautassirottelijat vaativat paine- ja paluuliitännän. Hydrauliikkaöljyn tarve sirottelijalle on maksimissaan 60 litraa minuutissa.

 

Monipuolinen varustelu

Kaikissa kokoluokissa on vakiona sähköhydraulinen määrän ja levitysleveyden säätö.

Muita vakiovarusteita ovat säiliön suojapeite ja verkko sekä säiliön tarkistusluukku jäljellä olevan sepelin määrän toteamiseksi. Myös varoituskolmio ja varoitusmajakka kuuluvat lautassirottelijan vakiovarusteisiin. Lisäksi kaikissa malleissa on ylös nostettava levityspää/-lautanen. Malleissa LS700 ja LS1000 nosto on hydraulinen. Kiinnitysjalat ja -tapit koneen kiinnittämiseksi peruskoneeseen kuuluvat myös vakiovarustukseen.

      

Lisävarusteet

Lisävarusteena Serco Vilho LS-Lautassirottimiin on saatavilla varastojalat, jotka helpottavat myös koneen asennusta peruskoneeseen. Edelleen malleihin LS700 ja LS1000 on saatavilla kätevä liuossuolavarustus, jolloin laitteella pystytään lisäämään suolaliuosta levitettävän sepelin tai suolan joukkoon.

 

Säästää aikaa ja rahaa

Serco Vilho LS-Lautassirottelija on materiaalia ja aikaa säästävä valinta liukkauden torjuntaan. Ajansäästö perinteisiin telasirottelijoihin verrattuna voi olla optimaalisessa tilanteessa jopa 75 % lautassirottelijan portaattoman levitysleveyden ansiosta. Levitettävän materiaalin säästö voi olla jopa 30 % lautassirottelijan tasaisen levitystekniikan ansiosta.

 

Yhdessä liukkautta torjumaan!

Olemme kiinnostuneita asentamaan taloudellisia ja tehokkaita Serco Vilho LS- Lautassirottelijoita yhä uusiin peruskoneisiin ja kiinteistötraktoreihin. Ota reippaasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mikä lautassirottelijan kokoluokka sopii juuri sinun koneeseesi ja tarpeisiisi. Yhteistyöllä sujuvaan liukkauden torjuntaan!

 

Lataa esite

 

Serco Vilho LS saatavilla myös nestevarustuksella, kuten yllä kuvassa. 

Serco Vilho LSSerco Vilho LSVilho LS450Serco Vilho LSSerco Vilho LSSerco Vilho LS

YHTEYSTIEDOT

Ristolantie 5, 27710 KÖYLIÖ

JOHTO & MYYNTI & TUOTEKEHITYS

Juha-Pekka Jaskari

+358 248 087 001

-

TALOUSHALLINTO

Armi Kaukoperko

+358 248 087 004

-

LAATU & TUOTANTO

(myynti: ohutlevy- ja teräslankatuotteet)

Outi Nenonen

+358 248 087 007

-

MYYNTI KOTIMAA - TOP JA SERCO -TUOTTEET

Harri Karjalainen

+358 40 5281 360

-

MYYNTI VENÄJÄ JA BALTIAN MAAT – TOP JA SERCO -TUOTTEET

Olle Sildre

+358 50 5559 722

-

VARAOSAT JA MYYNTI - TOP-TUOTTEET

Keijo Jurvanen

+358 40 067 6005

-